mrxaoo 09.05.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Pozwolę sobie założyć oddzielny temat w sprawie kotła WOLF CGW 11/100 z warstwowym zasobnikiem do podgrzewu CWU. Ponieważ jestem na niego nastawiony "od pierwszego wejrzenia", to chciałbym poznać opinie użytkowników. Ktoś użytkuje? Jakieś opinie? Najbardziej mnie interesuje:- awaryjność- koszty serwisowe- czy ten model 11/100 da radę w praktycznym użytkowaniu rodzinie 2+2 (dorośli + dzieci)? Pytam, bo póki co mieszkam w bloku i nie mam porównania, w kranie zawsze jest 55stC w niemalże nieograniczonej ilości...- moc 11kW dla mojego domu jest wystarczająca (okna U=0,9, ściana 15cm styro grafit, itp). Przynajmniej obliczeniowo z projektu i mojej przymiarki OZC. Czy praktycznie 11kW i modulacja od 3,6kW działa w praktyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts