Tommco 25.04.2004 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2004 Chciałbym teraz powiesić grzejniki i zamontować parapety. Czy nacie jakiś pomysł ile powinienem za to zapłacić. Najchętniej do tego zaprosiłbym ludzi, którzy podprowadzali instalację pod te grzejniki. Ile powinienem im zaproponować? PS. Jeśli to coś zmienia, to parapety są z marmuru... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea3 25.04.2004 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2004 Instalowanie parapetow wewn.drewnianych 50/szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 26.04.2004 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 U mnie koszt podłączenia (powieszenia) 10 grzejników to 300 zł - tak wyliczył mi hydraulik robiący całą instalację i tą kwotę zachowałam w kieszeni do czasu montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 11.05.2004 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Cały czas temat jest aktualny i czekam na odpowiedzi... Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania76 13.05.2004 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Ja tez jestem zainteresowana tematem, w szczególności parapetami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 13.05.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Chciałbym teraz powiesić grzejniki i zamontować parapety. Czy nacie jakiś pomysł ile powinienem za to zapłacić. Najchętniej do tego zaprosiłbym ludzi, którzy podprowadzali instalację pod te grzejniki. Ile powinienem im zaproponować? PS. Jeśli to coś zmienia, to parapety są z marmuru... Pozdrawiam Parapety samemu do poprawy samopoczucia i .... kasy. Wsuwamy parapety na odpowiednia glebokosc pod okno. Poziomujemy i ustawiamy na odpowiedniej wysokosci za pomoca drewnianych klinikow od spodu. Na gorna powierzchnie parapetu kladziemy deske i za pomoca podporeczek zapieramy o gorna krawedz wneki okiennej. Wstrzykujemy pianke montazowa pod parapet i czekamy az stwardnieje. Obcinamy nadmiar pianki i szpachlujemy. Parapety sa zamocowane i mamy gwarancje ze pod parapetem nie ma mostkow termicznych co jest bardzo prawdopodobne w przypadku wyspecjalizowanych ekip, ktore chetnie do tego uzywaja klejow i zapraw. Karol N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobby 13.05.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Karol , a co to jest odpowiednia głębokość? Ile to wychodzi cm? Mobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 13.05.2004 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Karol , a co to jest odpowiednia głębokość? Ile to wychodzi cm? Mobby Kompletne okna maja pod rama okienna taka listwe (nazywa sie chyba ona l. parepetowa) i trzeba do niej dosunac. U mnie tego nie bylo i parapet wsunalem na okolo 1cm w stosunku do ramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewadora 05.09.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Podciągam temat.Ile dawaliście za montaż parapetów wewnętrznych?A ile za zewnętrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi74 06.09.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 40 zł za sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewadora 06.09.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 A co wchodziło w skład montazu - że się tak zapytam?U mnie była propozycja 25 zł za parapet -ale się teraz zastanawiam czy to nie będzie byle jaki montaż po którym będę musiała jeszcze kogoś wzywać do poprawek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaz 07.09.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Montaż parapetów-35zł za mb+wyprawki 15zł mb, montaż grzejników 15zł szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts