netspiker 10.05.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Witam, Szukam w necie gotowego projektu takiego tarasu.Był dołączony do numeru 8/2011 Muratora. Czy ktoś z tego forum posiada taki projekt? Znacie jakieś strony w necie gdzie można za darmo ściągnąć plany tarasów z drewna? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawek9000 10.05.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Witam, Szukam w necie gotowego projektu takiego tarasu. Był dołączony do numeru 8/2011 Muratora. Czy ktoś z tego forum posiada taki projekt? Znacie jakieś strony w necie gdzie można za darmo ściągnąć plany tarasów z drewna? Pozdrawiam. to żadna filozofia, podaj wymiary jakie chcesz mieć tarasu to dobiorę Ci przekroje legarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netspiker 10.05.2013 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 (edytowane) to żadna filozofia, podaj wymiary jakie chcesz mieć tarasu to dobiorę Ci przekroje legarów Rewelacja, poproszę o takie wyliczenia ))) Wklejam rysunek z rzutem parteru i naniesioną siatką fundamentów pod słupy. Poziom górny tarasu bedzie ok. 120 cm powyzej poziomu terenu, więc potrzebne będą schody i barierka. Deski standardowe czyli 24x140 modrzew. Zamierzam skomplikować sobie budowę tarasu i dodatkowo zrobić pergolę nad jedną z bocznych częsci. Dasz radę policzyć wszystkie elementy?taras_wymiar.pdf Edytowane 10 Maja 2013 przez netspiker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alex69 04.06.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Witam serdecznie Chcę zbudować podobny taras jak na załączonej fotce. Możesz mi pomóc, chodzi mi o jakiś projekt, porady, wskazówki. Taras będzie przy domku holenderskim wymiary 3X7 m, zamiast tralek będą deski Nie wiem jak się za to zabrać Za wszelkie wskazówki bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts