Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czerwona kanapa do dużego pokoju

KarolaTom

Recommended Posts

Marzy mi się czerwona skórzana kanapa w moim dużym pokoju, ze względu na jego wielkość jeśli miałaby się pojawić kanapa, to fotele już się nie zmieszczą, szukam więc kanapy na całą narożną ścianę czyli ok. 1,5 m na jednej ścianie i 1,5 m na drugiej ścianie, tak żeby kanapa była centralnym punktem pokoju i wlasciwie nadawala caly charakter, nie wiem czy szukać w Internecie czy raczej w sklepach meblowych, no i gdzie jest taniej:(

zawsze możesz szukać w internecie i na żywo, ja szukam w internecie chociażby jakie meble, jakie sklepy jakie inspiracje:)jeśli chodzi o kanapę czerwoną dużą(w sumie i małe też) to mogę Ci polecić firmę ETAP Sofa, mają bardzo duży wybór i kolorystyka też jest różna, może tam coś znajdziesz;]

Marzy mi się czerwona skórzana kanapa w moim dużym pokoju, ze względu na jego wielkość jeśli miałaby się pojawić kanapa, to fotele już się nie zmieszczą, szukam więc kanapy na całą narożną ścianę czyli ok. 1,5 m na jednej ścianie i 1,5 m na drugiej ścianie, tak żeby kanapa była centralnym punktem pokoju i wlasciwie nadawala caly charakter, nie wiem czy szukać w Internecie czy raczej w sklepach meblowych, no i gdzie jest taniej:(

zawsze możesz szukać w internecie i na żywo, ja szukam w internecie chociażby jakie meble, jakie sklepy jakie inspiracje:)jeśli chodzi o kanapę czerwoną dużą(w sumie i małe też) to mogę Ci polecić firmę ETAP Sofa, mają bardzo duży wybór i kolorystyka też jest różna, może tam coś znajdziesz;]

A gdzie ja znajdę te etap sofę w normalnych sklepach? Bo wolałabym na żywo obejrzeć...

Też polecam Etap sofę, mają skórę w bardzo ładnym czerwonym kolorze.

Miałam czerwoną sofę pedro, akurat nie naroznik, ale moze cos z innych modeli spasuje.

Teraz mam zestaw z serii Katalia z Helvetia Furniture (wbrew nazwie to polska firma) i jak na razie sprawuje się b. dobrze. Z tym ze ich czerwona skora ma juz taki odcien wpadajacy lekko w bordo, ale ma za to kilka czerwonych tkanin.

jeśli chodzi o jakość skóry to spokojnie możesz zainwestować w kanapę, kolor-to już kwestia gustu i wnętrza;]

QUOTE=KarolaTom;5985720]No właśnie, a chodzi mi o taki czerwony konkretny kolor, dlatego spróbuję obejrzeć propozycje etap sofy na żywo, skoro mówisz, ze skóra jest dobra, tak samo jak odcienie:)

• 3 weeks później...
  • 4 weeks później...

Przepraszam, nie pisałam, zobaczyłam dziś powiadomienie na skrzynce, stanęło na etap sofie, podaję link do kanapy dokładnie takiej samej jak stoi u nas :) http://www.etap-sofa.pl/images/stories/zestawy_nowoczesne/pedro/bryly/sofa3.jpg

Dziękuję za odpowiedzi w wątku, pozdrawiam

Temat zakończony :)

• 3 months później...