KarolaTom 10.05.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Marzy mi się czerwona skórzana kanapa w moim dużym pokoju, ze względu na jego wielkość jeśli miałaby się pojawić kanapa, to fotele już się nie zmieszczą, szukam więc kanapy na całą narożną ścianę czyli ok. 1,5 m na jednej ścianie i 1,5 m na drugiej ścianie, tak żeby kanapa była centralnym punktem pokoju i wlasciwie nadawala caly charakter, nie wiem czy szukać w Internecie czy raczej w sklepach meblowych, no i gdzie jest taniej:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula_al 11.05.2013 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 zawsze możesz szukać w internecie i na żywo, ja szukam w internecie chociażby jakie meble, jakie sklepy jakie inspiracje:)jeśli chodzi o kanapę czerwoną dużą(w sumie i małe też) to mogę Ci polecić firmę ETAP Sofa, mają bardzo duży wybór i kolorystyka też jest różna, może tam coś znajdziesz;] Marzy mi się czerwona skórzana kanapa w moim dużym pokoju, ze względu na jego wielkość jeśli miałaby się pojawić kanapa, to fotele już się nie zmieszczą, szukam więc kanapy na całą narożną ścianę czyli ok. 1,5 m na jednej ścianie i 1,5 m na drugiej ścianie, tak żeby kanapa była centralnym punktem pokoju i wlasciwie nadawala caly charakter, nie wiem czy szukać w Internecie czy raczej w sklepach meblowych, no i gdzie jest taniej:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolaTom 13.05.2013 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 zawsze możesz szukać w internecie i na żywo, ja szukam w internecie chociażby jakie meble, jakie sklepy jakie inspiracje:)jeśli chodzi o kanapę czerwoną dużą(w sumie i małe też) to mogę Ci polecić firmę ETAP Sofa, mają bardzo duży wybór i kolorystyka też jest różna, może tam coś znajdziesz;] A gdzie ja znajdę te etap sofę w normalnych sklepach? Bo wolałabym na żywo obejrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula_al 18.05.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 pewnie że lepiej na żywo, z tego co wiem te meble są w Agata Meble, ale myślę że na ich stronie będzie wykaz sklepów, salonów gdzie wstawiają swoje meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulinayen 18.05.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 W domotece jest ogromny wybór w Markach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biedronne 24.05.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Też polecam Etap sofę, mają skórę w bardzo ładnym czerwonym kolorze. Miałam czerwoną sofę pedro, akurat nie naroznik, ale moze cos z innych modeli spasuje. Teraz mam zestaw z serii Katalia z Helvetia Furniture (wbrew nazwie to polska firma) i jak na razie sprawuje się b. dobrze. Z tym ze ich czerwona skora ma juz taki odcien wpadajacy lekko w bordo, ale ma za to kilka czerwonych tkanin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolaTom 27.05.2013 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 No właśnie, a chodzi mi o taki czerwony konkretny kolor, dlatego spróbuję obejrzeć propozycje etap sofy na żywo, skoro mówisz, ze skóra jest dobra, tak samo jak odcienie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula_al 28.05.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 jeśli chodzi o jakość skóry to spokojnie możesz zainwestować w kanapę, kolor-to już kwestia gustu i wnętrza;] QUOTE=KarolaTom;5985720]No właśnie, a chodzi mi o taki czerwony konkretny kolor, dlatego spróbuję obejrzeć propozycje etap sofy na żywo, skoro mówisz, ze skóra jest dobra, tak samo jak odcienie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula_al 28.05.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 a jak kupisz daj znać co kupiłeś, jaki model, jaka firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolaTom 29.05.2013 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 kupiłam - jestem kobietą Myślę, że rundka po sklepach meblowych czeka mnie po tym długim weekendzie z Bożym Ciałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula_al 29.05.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 sorki no daj znać kupiłam - jestem kobietą Myślę, że rundka po sklepach meblowych czeka mnie po tym długim weekendzie z Bożym Ciałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klocuch 14.06.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Odważny ruch z tą czerwoną kanapą, ja bym się nie zdecydował na taki ruch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekz 08.07.2013 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Jak tam Karola Twoja kanapa?;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolaTom 09.07.2013 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Przepraszam, nie pisałam, zobaczyłam dziś powiadomienie na skrzynce, stanęło na etap sofie, podaję link do kanapy dokładnie takiej samej jak stoi u nas http://www.etap-sofa.pl/images/stories/zestawy_nowoczesne/pedro/bryly/sofa3.jpg Dziękuję za odpowiedzi w wątku, pozdrawiam Temat zakończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gracjan85 12.07.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Dla mnie ciut za jasna. Ale na pewno będzie działać energetyzująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekz 18.07.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Mnie też bardzo się podoba, nie wiem jak kolor na żywo chyba wolę przygaszone bardziej ale model super, w kewstii kolorów to na pewno mają też bardziej klasyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
felisscatus 25.10.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Ja bym raczej wybrała mniejsza sofę i fotel albo dwa... ale jesli taka duza pasuje do wnętrza to chyba dobrze : > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts