andrzej1984 10.05.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 witam serdecznie, Mam takie pytanko zrobiłem sufit gipsówkę (gładź) i to był moje pierwsze gipsowanie i wyszło to fatalnie to jest pierwsza warstwa czy ją mam troszkę zetrzeć czy kłaść drugą na to warstwę i dopiero docierać Bo na prawde wyszły duże zadziory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_olo_ 10.05.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Gips to zło Polecam akryl-putz, gotowy, rozrobiony w wiaderku, bez porównania większa twardość i jak się człowiek postara to przy dwukrotnym nakładaniu osiągnie się gładką powierzchnię niemal bez szlifowania. Nakładanie za pomocą krótkiej pacy metalowej - takiej jak do nakładania kleju przy siatkowaniu styropianu - sprawdzone w praktyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej1984 10.05.2013 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 ja nie prosiłem o reklame tylko o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro4 11.05.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Tak zatrzyj kup siatki o gradacji 80 i pościeraj te zadziory będzie ci łatwiej nakładać drugą warstwę i wyjdzie dokładniej. Żeby było jak najmniej zadziorów i było ładnie i równo gipsuj jak najdłuższą pacą jaką dasz radę pracować np. 60cm-80cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts