szkuner 10.05.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Witam!Mój wykonawca twierdzi, że lepiej jest połączyć wkładki ceramiczne komina systemowego na silikon wysokotemperaturowy. Czy to jest poprawna technologia. Producent komina (konekt) daje do zestawu krzemionkę czy coś takiego.Proszę was o poradę.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kater-acme 10.05.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Chcesz zachować gwarancję, jakkolwiek byłaby krótka, na komin? No, to rób jak każe producent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 10.05.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Silikon wysokotemperaturowy, czyli jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szkuner 15.05.2013 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Ok. Dzwoniłem do producenta i powiedział, że należy wykorzystać klej, który oni dostarczyli aby nie stracićgwarancji. Mi to wystarczy .Dzięki za opinie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts