Stefano 25.04.2004 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2004 Jeśli jesteście zadowoleni z roboty dekarzy bardzo prosze o namiary Rząska k Krakowa pozdrawiamStef Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.04.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 zpraszamy do kożystania z oferty http://www.deks.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.04.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 zpraszamy do kożystania z oferty http://www.deks.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AQUAJAC 26.04.2004 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 MOGE POLECIĆ SWOJE USŁUGI WOD-KAN-GAZ-CO [email protected] NISKIE CENY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anam 26.04.2004 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Deks, zlituj się z tym "kożystać", jeżeli masz problemy z ortografią, pisz najpierw w Wordzie i kopiuj. Lub używaj słowa "polecić" jak AQUAJAC Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.04.2004 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Jeśli jesteście zadowoleni z roboty dekarzy bardzo prosze o namiary Rząska k Krakowa pozdrawiam Stef Mój architekt i kierownik budowy widział i poleca mi dachowców spod Jędrzejowa: robią super ale nie są tani. Dach przygotowyją u siebie, przywożą i stawiają w 2 dni. Jak jesteś zainteresowany, podam Ci namiar. Pozdro Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stefano 28.04.2004 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Ekip którzy robią super i nie są tani jest w bród. Po co mi kolejna? pozdrawiam Stefano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts