mnowak355 12.05.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 WitamPo wielu przejściach z gminą dostałem wreszcie decyzję ustalającą warunki zabudowy. Czytam i czytam ale nigdzie nie mogę w niej znaleźć daty do której ta decyzja jest ważna. Czy jest jakiś przepis który to reguluje, czy jest to może decyzja bez terminu ważności?Wie ktoś coś może na ten temat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabula 12.05.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 O ile dobrze pamiętam w mojej było napisane, że decyzja jest ważna 2 lata od daty wydania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mnowak355 13.05.2013 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Też kiedyś miałem WZ-kę i miałem w niej termin do kiedy była ważna. Co byście proponowali po uprawomocnieniu zapytać pisemnie gminę o termin ważności decyzji czy trzymać ją i urażać jako wydaną bezterminowo. Nie wiem czy wyrobię się z PnB w dwóch latach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts