kordzik 12.05.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Zaoferowano mi bramę firmy Wiśniowski z napędem AWso 2000 montowanym w słupku.Nie powiem jestem lekko zaniepokojony.Skoro to takie rewelacyjne rozwiązanie to dlaczego inni producenci jakoś masowo tego nie oferują?Czy ktoś (wykluczam partnerów handlowych firmy Wiśniowski) mógłby zabrać głos w tej kwestii?Jak to się sprawdza w eksploatacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 15.05.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Tez zamowiłem taką bramę szeroką na 5 mu sasiadow są takie i raczej nie ma problemu pod warunkiem ze sie snieg odgarnie.z tego co widziałem siłownik jest dosc słaby i troszke sniegu powoduje ze brama staje.wszystko na temat nowoscia podobno jest to ze ze brama idzie na 24 v nie trzeba instalowac zasilacza w garazu tylko jest w słupku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts