Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek nad Jeziorem

Recommended Posts

Witajcie kochani forumowicze, od jakiegoś czasu podglądam w ukryciu piękne domy. Dzisiaj nadszedł mój czas na założenie małej galerii. :D. Tak więc może od początku. Po wielu latach poszukiwań, dwa lata temu w końcu znaleźliśmy wymarzoną działkę na jeziorkiem otoczoną małym laskiem. Rok temu zalaliśmy ławice. W tym roku późnym latem planujemy wybudować domek w stanie surowym. dobrze żeby nie zanudzać spróbuję dodać jakieś zdjęcia:yes:. z góry proszę o cierpliwość i wyrozumiałość. zdjecia z tel 106.jpg

• 9 months później...
Witam ponownie drogich forumowiczów:D: Długo mnie nie było ale to dlatego że dużo się u nas działo :wiggle: Kiedyś były wizualizacje dziś będą zdjęcia domkuDSC_0552.jpg DSC_0554.jpg DSC_0510.jpg:lol2::lol2: Jak widać na załączonych zdjęciach szybko zmieniam zdanie i właśnie dlatego mam nadzieje, że pomożecie mi w dokonywaniu trafnych wyborów . Już wkrótce będę musiała podjąć decyzję w sprawie oświetlenia i hydrauliki, niezwykle ciężki temat... Edytowane przez KinMi

Po długiej przerwie nareszcie na budowie zaczęło się coś dziać:) wkroczyli elektrycy a i mąż zrobił kilka wizualizacji wnętrza ale to jeszcze wszytko takie niedopracowane tak więc wszelkie podpowiedzi, krytykę i sugestie mile widziane :) wizualizacja salonu z kuchnią:) DOM_02 (1).jpgDOM_01 (1).jpgDOM_06 (1).jpg Edytowane przez KinMi