szegad 13.05.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Cześć, Zastanawiam się czy jest jakiś sposób na szybkie wykończenie ścian pod malowanie. W tej chwili jest to goła ceramika na ścianach i strop gęstożebrowy. Z tego co się orientowałem są na podłogę wylewki schnące w tydzień. A na ściany? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIKU_7 13.05.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 diamand Knaufa- twardy gips Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szegad 13.05.2013 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Dzięki Dziku! Czy ktoś jeszcze ma doświadczenia z tym produktem lub innym podobnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uganiacz 15.05.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Ja używałem powyższego produktu i udało mi się zrobić coś podobnego, o co kolega pytał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts