Eveline 01.04.2014 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Chyba zamurujemy to okno w salonie, które nie jest tarasowym. Trzeba przyznać, że salon jest bardzo nieustawny i jeszcze ta ściana z drzwiami do gabinetu Co radzicie? Zamurować całkowicie czy połowę i zostawić tam zwykłe okienko?Salon będzie i tak dośc widny, bo sa wielkie okna tarasowe i cała open space tez jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 02.04.2014 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Chyba zamurujemy to okno w salonie, które nie jest tarasowym. Trzeba przyznać, że salon jest bardzo nieustawny i jeszcze ta ściana z drzwiami do gabinetu Co radzicie? Zamurować całkowicie czy połowę i zostawić tam zwykłe okienko?Salon będzie i tak dośc widny, bo sa wielkie okna tarasowe i cała open space tez jasna. My zrezygnowaliśmy z tego okna, uważam, że salon będzie i tak dobrze oświetlony, a z pewnością łatwiej będzie go "zorganizować":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OKN 02.04.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Szanowni Państwo Pragnę poinformować, iż firma Krispol nie jest powiązana z marką OKNOPLAST. Prawdą jest, że w skład Grupy OKNOPLAST wchodzi firma zajmująca się produkcją okien z segmentu ekonomicznego plus, ale jej nazwa to WnD. Pozdrawiam, Adriana KrawiecSpecjalista ds. PROKNOPLAST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daisy28 04.04.2014 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Zawitałam do Ciebie podglądać postępy na budowie Widzę że jesteśmy na tym samym etapie - i też właśnie planujemy zamówić koparkowego do terenu wokół aby posiać trawkę,może jakieś tujki ( a niech sobie rosną). Z tym oknem w rogu salonu to też myślimy zamurować - widziałam jedną realizację Kasjopei gdzie to okno zasłonił narożnik - no bez sensu ale widać że inwestorom tak się podobało, ale z drugiej strony rozumiem że ten pokój robi się z deczka nieustawny i stąd ten pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 28.04.2014 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Strasznie mnie męczy ten przestój, ale chwilowo mamy inne priorytety. Wreszcie dostałam rozsądną wycenę na ona drutex pakiet 3-szybowy. Cena jest na tyle fajna, że przestanę chyba myslec nad pakietem 2-szybowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 30.04.2014 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Strasznie mnie męczy ten przestój, ale chwilowo mamy inne priorytety. Wreszcie dostałam rozsądną wycenę na ona drutex pakiet 3-szybowy. Cena jest na tyle fajna, że przestanę chyba myslec nad pakietem 2-szybowym. Po wielu rozmowach ze specjalistami od okien (i nie jest to ironia:no:), wniosek mam jeden: w naszym przypadku, tj. mających dużo, dużych okien zdecydowanie warto zainwestować w pakiet trzech szyb, te wszystkie współczynniki U, przenikalności ciepła itd...., faktycznie mają duże lepsze parametry przy trzeciej szybie:) a tak z ciekawości, na ile Wam wycenił, bo nam Drutex 33500, także średnio atrakcyjnie:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 30.04.2014 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 12800 już z montażem. Niezły rozrzut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garnuszki 30.04.2014 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 12800 już z montażem. Niezły rozrzut. Mega tanio!!! Unas pakiet trzyszybowy, okna przesuwne w salonie plus kontaktrony do alarmu w każdym oknie 34000 Oknoplus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 30.04.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 12800 już z montażem. Niezły rozrzut. :jawdrop: Przecież to przepaść cenowa,a na pewno wycenili Wam wszystkie okna:p różnica niesamowita, my w końcu wybraliśmy ofertę wycenioną na 29 tys., może coś jeszcze utargujemy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 01.05.2014 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Na 18 i 19 tys też mieliśmy oferty. Nie pamietam już z jakich firm. Wszystkie wyceniane na podstawe projektu. Była tez oferta na 42 tys., ale odrzuciliśmy na starcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emezz 24.06.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Witam, my właśnie czekamy na PNB, ma być za tydzień i też zaczniemy naszą przygodę z Kasjopea 3 B lustro. Widzę, że nie budowaliście z purothermu tylko czegoś innego. Można wiedzieć co to, i ile wam tego poszło? My się zastanawiamy nad YTONGiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 24.06.2014 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 z Kozłowic budowaliśmy Poszło, żeby nie skłamać ok. 2 tys dużych i ok. tysiąca działowek. A gdzie budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek898989 16.07.2014 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Witam, dzięki naszemu dziennikowi i osób które do niego zaglądają można trafić na inne projekty klocków będe obserwował, Kasjopea też była brana pod uwagę w naszym przypadku. Życzymy powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emezz 20.07.2014 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Budujemy w Glogowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka76 01.08.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Piękny dom. Bardzo podobają mi się takie nowoczesne projekty, ale ja nie dała bym rady finansowo ogarnąć takiej inwestycji bez wsparcia banku. A banków boję się jak RAKA, czyli obsesyjnie. Będę zaglądać i kibicować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 01.08.2014 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Azalka, witaj Właśnie z powodu niechęci do banków zrobilismy sobie przerwę, podczas której znosze jajo Cierpliwośc nie jest moją mocną stroną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MisiuRider 03.09.2014 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Witam Mozna wiedziec czy macie juz dach tzn. dachowke? I jesli nie jest to sprawa prywatna to ile kosztowala budowa na tym etapie?Czy jak do tej pory wszystko robila firma?Wykonczeniowke planujecie w wlasnym zakrecie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestorbb 04.09.2014 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 (edytowane) Mega tanio!!! Unas pakiet trzyszybowy, okna przesuwne w salonie plus kontaktrony do alarmu w każdym oknie 34000 Oknoplus Witaj Rozstrzał pomiędzy oknem typowym, a pakietem 3 szybowym w dobrej ciepłej ramce może być ogromny. Boleśnie odczuwają to inwestorzy starający budować się nowocześnie i energo-oszczędnie. Choćby drzwi tarasowe przesuwne czy uchylno-przesuwne w stosunku do rozwieralnych. Nie wspomnę o oknach drewnianych. Ci którzy przeszli temat "zakup okien" wiedzą o tym doskonale. Nowoczesność i oszczędność są w cenie, a koszty szacunkowe budowy domów na stronach biur architektonicznych oparte są na stolarce typowej. Im więcej przeszkleń, okien tarasowych, okien dachowych (...) tym większy "SZOK" cenowy. Uff ale się napisałem i mam nadzieję, że nie zaśmieciłem Ci dziennika Te kontraktony w oknach to kolejna cegiełka kosztów, próbowałaś się dowiedzieć ile kosztuje centralka alarmowa do ich obsługi? Edytowane 4 Września 2014 przez inwestorbb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 05.09.2014 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 (edytowane) Witam Mozna wiedziec czy macie juz dach tzn. dachowke? I jesli nie jest to sprawa prywatna to ile kosztowala budowa na tym etapie? Czy jak do tej pory wszystko robila firma? Wykonczeniowke planujecie w wlasnym zakrecie? Pozdrawiam Dachówka będzie w listopadzie. Fachowiec, na którym mi zalezy dopiero wtedy może wchodzic do nas. Wykończeniówka we własnym zakresie to tylko pod kątem aranżacji (ja) i instalacji (M.). Resztę muszą zrobic fachowcy. Edytowane 23 Stycznia 2015 przez Eveline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 05.09.2014 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Z oknami sprawa się rypła. Na razie nie będe się wgłebiac w temat, bo się wściekam za bardzo ;') Robimy własnie nowe wyceny, z innych firm. Na spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts