musza 14.05.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 (edytowane) Mój pierwszy post na tym forum, więc mówię na wstępie Dzień Dobry Wszystkim. Mam małe zapytanie o projekt Domo 13. Jesteśmy na razie 2+1. Działka miejska koło marketu. Lubimy przestrzeń, ale nie stać nas na dom 200m2. Zalety dla mnie to: 1. 120m/2 netto powierzchni. 2. Możliwość dobudowania garażu z przodu. 3. Wejście z dużą szafą przy drzwiach wejściowych 4. Pomieszczenie gospodarcze gdzie mogę mieć pralnie (mamy mieć ogrzewanie gazem) 5. Spory salon z miejscem na stół i połączony kuchnią. 6. 3 sypialnie z czego jedną mogę przerobić na dużą łazienkę, a dotychczasową łazienkę na garderobę (i w przyszłości dać tam schody na poddasze). 7. Poddasze do adaptacji w ewentualnej przyszłości. 8. Prosty dach. Jakie widzicie wady? Czy ten dom jest prosty w konstrukcji (bo takie są chyba tańsze w budowie)? I czy 390 tys do stanu deweloperskiego a 490 tys do stanu pod klucz ( z ogrodzeniem z siatki na 160mb i podstawową kostką brukową) jest realne? (oczywiście urządzać będziemy panelami, normalnymi kaflami w cenach do 100 zł/m2 a nie włoskimi za 200 zł, a zabudowę kuchni weźmiemy od stolarza a nie ze studia kuchennego) link: http://www.domoforma.pl/page,projekty,idp,153,domo-13.html Edytowane 14 Maja 2013 przez musza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts