bodo 26.04.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Zamówiłem dzisiaj projekt i będę budował.Moje pierwsze uwagi to: nazwa śmieszna, dom prosty, zmiany będą,ale raczej niewielkie (moje zdanie).Adresy strony internetowej: www.archonplus.com;http://www.archon.pl;www.projektydomow.pl działa jak chce, ale nie w internecie będę się budował tylko na działce budowlanej. Projekt można zwrócić przez 3 miesiące od daty zakupu.Jeżeli ktoś ma jakieś uwagi do projektu to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rpudlik 22.11.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 http://www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m3f02b387aeb29 Jakie macie opinie na temat tego projektu?A może ktoś wybudował ten domek i podzieliłby się doświadczeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bollox 10.05.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 mi sie podoba, choc troche zmian bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sa.sza 25.05.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 cześć. dopiero startuję na tym forum, więc z góry przepraszam za wszelkie 'błędy i niedoskonałości'. Fundamenty naszego Archonowskiego Domu W Maciejkach już stoją. chciałabym bardzo zobaczyc 'na żywo' DwM i porozmawiać z kimś, kto go już postawił. pozdrawiam Zamówiłem dzisiaj projekt i będę budował. Moje pierwsze uwagi to: nazwa śmieszna, dom prosty, zmiany będą, ale raczej niewielkie (moje zdanie). Adresy strony internetowej: www.archonplus.com;http://www.archon.pl;www.projektydomow.pl działa jak chce, ale nie w internecie będę się budował tylko na działce budowlanej. Projekt można zwrócić przez 3 miesiące od daty zakupu. Jeżeli ktoś ma jakieś uwagi do projektu to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bollox 27.06.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 zdjec przy sobie nie mam, doprojektowano nam piwnice ale gleboko posadowiona, projekt ma swoje zalety i wady nam akurat pasowal na dzialke i pasowal mi uklad funkcjonalny wnetrz Dorobilismy piwnice pod caloscia -pod garazem drugi garaz z wjazdem z drugiej strony dzialki(działka ze spadem )byly pewne trudnosci tj musielismy zmiescic strome schody do piwnicy pod schodami na poddasze kotlownia poszla do piwnicy z kotlowni zrobilem lazienke, lazieneczke i spizarnie zlikwidowalismy na korzysc kuchni która w pierwotnym projekcie jest smiesznie mala. schody krecone na poddasze jako niewygodne zmienione zostaly na proste, z dlugoscia sie nie wyrobilismy wiec klatka weszla nam troche w ten pokoj na poddaszu -( i tak ma byc to bardziej garderoba niz pokojem) jeden z kominów zlikwidowalismy wiec o pare centymetrów poprzesuwaly mi sie te facjatki. Teraz robione sa tynki, jest hydraulik kombinuje z pionami kanalizacyjnymi w zmienionym projekcie hehe i klada nam dachówkę - wczesniej musieli nam ocieplic i otynkowac facjatki i pasek elewacji między garazem a szczytem głownej częsci budynku ale dom prezentuje sie moim zdaniem naprawde niezle dachówkka ceramiczna Koramic, brazowa- kolor dębu podbitka miedziano-brazowe rynny i kremowo-piaskowy tynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ventor 13.02.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Witam!Ja również buduję dom w maciejkach. Na razie jest tylko piwnica. Wg naszego projektu to Piwnica pod srodkim domu (garaz i pokój dzienny niepodpiwniczony), oraz garaż poszerzony o 1 m.Chetnie zobaczyłbym gdzieś stojący taki dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hopki 10.07.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 i my budujemy!!!!czy ktoś jeszcze zechce podzielic sie z nami swymi spostrzezeniami co do domu w maciejkach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pbojakow 02.02.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Na wiosnę 2009 budujemy dom wg tego projektu pod warszawą. dom po niewielkich zmianach, jedną z nich jest podwójny garaż. jest to jeden z lepszych prostych projektów wg mnie na dzialkę z wjazdem od południowego-zachodu. pozdr,MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts