JacekC 14.05.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Kurde architekt zastrzelil mnie .Ponoc w Krakowie nie mozna projektowac juz kotlowni na paliwa stale w piwnicy .Chcialem wstawic piec na pellet. Powiedzial mi ze na strychu moze ? To sa jakies jaja ?Czy mozna umiescic kotlownie na gaz ziemny w piwnicy ? Pomieszczenie ok 15 m2 wkopane w ziemie ok 1.2 .Male okienko w scianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 14.05.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Kurde architekt zastrzelil mnie .Ponoc w Krakowie nie mozna projektowac juz kotlowni na paliwa stale w piwnicy .Chcialem wstawic piec na pellet. Powiedzial mi ze na strychu moze ? To sa jakies jaja ? Czy mozna umiescic kotlownie na gaz ziemny w piwnicy ? Pomieszczenie ok 15 m2 wkopane w ziemie ok 1.2 .Male okienko w scianie. I dobrze, ze nie mozesz miec pieca na pellet, szczególnie w zabytkowym Krakowie. Jest 21 wiek i kocmołuchom mówimy precz! A o gaz ziemny zapytaj architekta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekC 14.05.2013 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 jaka jest roznica w paleniu pelletami a gazem ? z tego co sie orientuje prawie zadna . Ja chce palic peletami a sasiad pali koksem .Za nich niech sie wezma!!! a wlasnie zakaz dotyczy wszystkic hmiejscowosci ale nie jestem pewien. Ktos kompetentny moze sie wypowiedziec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmear 14.05.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 jaka jest roznica w paleniu pelletami a gazem ? w praktyce ? kupa roboty (pellety) kontra zero roboty (gaz) przy tych samych kosztach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekC 14.05.2013 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 chodzilo mi o szkodliwosc dla srodowiska . Pellety taniej wychodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 15.05.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 No z gazu ziemnego nie masz pyłu zawieszonego, w przeciwieństwie do jakiegokolwiek drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts