portal 14.05.2013 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Witammam zamiar kupic zmywarkę do zabudowy do starej kuchni w której remont będzie za kilka lat, i nie chcę fatygować stolarza do wykonywania tymczasowej zabudowyCzy są jakieś standardowe gotowe elementy obudowy do zmywarek pod zabudowe? zmywarka to 45cm BOSCH SPV50E00EU Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misia_wroc 15.05.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 W Ikea chyba można dostać pojedynczy front do szafki na zmywarkę. Sprawdź sobie u nich na stronie, do moich frontów akurat nie mieli, ale wydaje mi się, że inne widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 15.05.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Witam mam zamiar kupic zmywarkę do zabudowy do starej kuchni w której remont będzie za kilka lat, i nie chcę fatygować stolarza do wykonywania tymczasowej zabudowy Czy są jakieś standardowe gotowe elementy obudowy do zmywarek pod zabudowe? zmywarka to 45cm BOSCH SPV50E00EU Pozdrawiam Zmywarek się nie obudowuje korpusem, one stoją bezpośrednio na podłodze. Należy dołożyć jedynie front. Można użyć albo starego (ze starej szafki która wcześniej stała na miejscu zmywarki), albo dokupić nowy. Bez problemu są do dostania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
portal 15.05.2013 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Czy można to kupić gdzieś w internecie? i jak zasłonić bok i górę zmywarki?do 45cm potrzebny będzie front 50cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diedra 15.05.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Na górę idzie blat, po bokach inna zabudowa - szafki. Jeśli chcesz, aby zmywarka stała w oddaleniu od innych mebli, wybierz wolnostojącą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts