papi240 14.05.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Witam, wiem że dużo tego jest na forum ale ciężko się przebić przez "najważniejsze" w tej materii wątki bo mają 50 - 200 stron jutro będe miał koparkę, będzie robiła wykop pod fundamentyna działce glina, teren dosyć podmokły, będzie wykop ok 14 x 12 głęboki na ok 1 metr, zasypany będzie najprawdopodobniej piaskiemchciał bym GWC, dom ok 140m, najpierw byłem przekonany do gwc rurowego jednak im więcej godzin jestem na forum tym bardziej przekonuję się do ggwc. Czy jest sens robinia wymiennika pod domem ? jeśli tak to większą sprawność w takich warunkach będzie miał rurowy czy glikolowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 14.05.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Czy jest sens robinia wymiennika pod domem ? jeśli tak to większą sprawność w takich warunkach będzie miał rurowy czy glikolowy ? łatwiej zrobić pętle glikolowca ale sprawniejszy jest rurowy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts