OlaK 26.04.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Czy znacie jakies dobre i wyprobowane preparaty do zabezpieczania szkla (piaskowanego i zwyklego)? Kupujemy drzwi z duzymi przeszkleniami i szklane do salonu i szukam czegos co by pomoglo zminimalizowac ilosc odciskow palcow na drzwiach... Znalazlam w Internecie preparat o nazwie ClearShield. Z tego co sie zdazylam dowiedziec jest to preparat do zabezpieczania szkla we wlasnym zakresie, po prostu nanosi sie go na szklo i podobno powierzchnia duzo mniej sie brudzi i latwiej czysci jak juz zabrudzi. Czy ktos moze ma jakies doswiadczenia z tym preparatem lub jakimis innymi?A moze mozna gdzies kupic szklo piaskowane i zwykle juz zabezpieczone? OlaK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 26.04.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 nie zazdroszczę Waszym dzieciom...w mojej rodzinie ostatnio był wypadek - szklane drzwi w roli głównej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 26.04.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Ja mam w drzwiach szkło piaskowane chyba dwuwarstwowe, bo z obu stron ma gładką powierzchnię. Takie mi zaoferowano w tzw. "standardzie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaK 26.04.2004 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Dlatego chcemy wziac wszystkie 'bezpieczne' albo 'antywlamaniowe'. Bezpiecznych nie widzialam niestety jeszcze po zbiciu, pozostaje wierzyc, ze sie nie rozpadna. Antywlamaniowe za to tak, po probie wlamania, i dziecko nie da im rady. Marbo - a jaka firma drzwiowa ma takie szklo w standardzie? OlaK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 26.04.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Excellent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 27.04.2004 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Mleczne szyby do drzwi bywają 3 rodzajów :- piaskowane jednostronnie, najtańsze, ale trudne do utrzymania w czystości.- foliowane jednostronnie. Folia może się zarysować- dwuwarstwowe z folią mleczną w środku. Idealne, bezpieczne przy stłuczeniu, ale najdroższe. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts