lokiloki 16.05.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Witam, Jestem nowy w tematyce okien. Dlatego chciałbym was poprosić o opinię. Mam 2 dość ciekawe oferty od firm. Która i dlaczego byście wybrali?Czy ma ktoś jakieś doświadczenia z firmą PRO-HOUSE z Piaseczna? Okna na profilu Schuco są o ok 15-20% droższe. Okna montuję w mieszkaniu z lat 80 z wielkiej płyty. Teraz konkretnie:1. SCHUCO CT 70 z okuciami SCHUCO VARIOTEC2. Vetrex VP70 Które okna byście wybrali? Może jakieś inne propozycje? dziękuję za pomoc i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sikoreczkas 16.05.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Jeśli chodzi o Vekę to jakość sama w sobie, chociażby ze względu na stosowanie profilu w oknach OKNOPLASTu.. jako bardzo cenionego na naszym rynku.. My zdecydowaliśmy się na okna firmy Amberline, także profil Veka, z okuciami Winkhaus, jeszcze nie mieszkamy, więc nie wiem jak będą się zachowywać w użytkowaniu. Cena była dość konkurencyjna jeśli chodzi o Oknoplast.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 16.05.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Ja bym wybrał Vetrex, nie dość, ze wyszło taniej to producent sprawdzony z popularnym na rynku okuciem. W przypadku okucia Schuco w dalekiej przyszłości może nie być Ci łatwo znaleźć ewentualne części zamienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sikoreczkas 16.05.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Schuco to nie okucia, a PROFIL ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 16.05.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Schuco to nie okucia, a PROFIL ) przestudiuj zakres działalności firmy Schuco odpowiedź sikoreczkas dowodzi, że ciężko będzie dostać jakiś element Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sikoreczkas 16.05.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 W sensie, że bardziej ceniony jest ich profil niż okucia... W kwestii okuć liczy się kilka firm: Roto, Winkhaus, Maco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lokiloki 17.05.2013 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 a możę zamiast tego okna OKNOPLASTU (linia Koncept), AdamS Passiv-Line (profil Bruegmann Classic) lub Stollar (profil Gealan)???? Proszę o waszą pomoc...za dużo podobnych propozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xerses 17.05.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Witam, Jestem nowy w tematyce okien. Dlatego chciałbym was poprosić o opinię. Mam 2 dość ciekawe oferty od firm. Która i dlaczego byście wybrali? Czy ma ktoś jakieś doświadczenia z firmą PRO-HOUSE z Piaseczna? Okna na profilu Schuco są o ok 15-20% droższe. Okna montuję w mieszkaniu z lat 80 z wielkiej płyty. Teraz konkretnie: 1. SCHUCO CT 70 z okuciami SCHUCO VARIOTEC 2. Vetrex VP70 Które okna byście wybrali? Może jakieś inne propozycje? dziękuję za pomoc i pozdrawiam Wpisałeś CT 70 - z tym oznaczeniem chyba sprzedaje Hekaplast i Jezierski......... oknana profilu schuco klasa sama w sobie. Są ładne eleganckie i porządne. Okucia Winkhaus jesli dobrze pamietam. Mam u siebie w domu CT CAVA 70 Hekaplastu z 3 szybami i sa naprawde zarabiste. Poza tym profil schuco jest juz obecny troche na rynku i ma bardzo dobre opinie, na muratorze powinieneś znaleść odpowiedni watek. Co do części zamiennych - bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 17.05.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 CT-70 to oznaczenie tego profilu nadane przez Schuco, nie dotyczy ono tylko tych 2 producentów a każdego innego też. CT-70 dzieli się na Classic, Rondo i Cava Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lokiloki 20.05.2013 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 dzięki za dotychczasowe rady - otrzymałem też bardzo dobrą wycenę od firmy IDEAL z warszawy na okna z firmy Forest (Veka) i Oknostyl (Schuco). czy macie jakieś opinie na temat powyższych firm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 20.05.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Firma IDEAL w Wary, super oferta. Robiłam u nich kilka wycen i ceny mają naprawdę bardzo konkurencyjne.Za miesiąc będę u nich zamawiała.Padło na model Schuco C70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 20.05.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Lepsza cena zazwyczaj wiąże się z pogorszeniem jakiegoś parametru okien. W przypadku Oknostylu jest to zmniejszona liczba zaczepów okien w stosunku do niektórych konkurentów co przełoży się na mniejszą szczelność okien, wodoszczelność itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 20.05.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Polecam okna firmy Tur-Plast z Czaplinka i model Top-Classik na profilu Schuco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xerses 21.05.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 CT-70 to oznaczenie tego profilu nadane przez Schuco, nie dotyczy ono tylko tych 2 producentów a każdego innego też. CT-70 dzieli się na Classic, Rondo i Cava Może, specem od okien nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 21.05.2013 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 dzięki za dotychczasowe rady - otrzymałem też bardzo dobrą wycenę od firmy IDEAL z warszawy na okna z firmy Forest (Veka) i Oknostyl (Schuco). czy macie jakieś opinie na temat powyższych firm? Ta firma wstawiala mi 24 okna w domu i jestem zadowolona Wybrałam profil schuco Bardzo dobra współpraca i nie brali zaliczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miko201 29.08.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Witam, Jestem nowy w tematyce okien. Dlatego chciałbym was poprosić o opinię. Mam 2 dość ciekawe oferty od firm. Która i dlaczego byście wybrali? Czy ma ktoś jakieś doświadczenia z firmą PRO-HOUSE z Piaseczna? Okna na profilu Schuco są o ok 15-20% droższe. Okna montuję w mieszkaniu z lat 80 z wielkiej płyty. Teraz konkretnie: 1. SCHUCO CT 70 z okuciami SCHUCO VARIOTEC 2. Vetrex VP70 Które okna byście wybrali? Może jakieś inne propozycje? dziękuję za pomoc i pozdrawiam Witam,ja również stoję przed wyborem okien do nowego domu i zależy mi na profilu schuco. Jeśli chodzi o producenta w sumie byłem zdecydowany na Oknostyl( przedstawili mi dobrą ofertę) ale teściu poradził mi, żebym porównał ofertę z Jezierskim. I w sumie nie wiem. Co wy sądzicie o tej firmie? Ja słyszałem, że trochę drogo ale ponoć jakość dobra i montażyści dokładni, na czym też mi zależy. Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atyp1 24.05.2015 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Jeśli okna maja być białe, to na pewno nie VEKA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 24.05.2015 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Jeśli okna maja być białe, to na pewno nie VEKA! A to dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 24.05.2015 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 No już powiedział w innym poście. Ma problem z "białością" swoich starych okien. Chętnie zobaczyłbym fotkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts