Redakcja 16.05.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Szybka sonda na potrzeby artykuły: Z czego wymurowałeś dwuwarstwowe ściany zewnętrzne i dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 16.05.2013 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Dwie ściany ściany zewnętrzne wymurowałem osobiście, z czego dwie pozostałe szwagier. Dlatego, ze było taniej. A tak naprawdę jeszcze nie ruszyłem, ale będzie silka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
futrzak 61 17.05.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Beton komórkowy + styropian. Dlatego, że tanio, szybko,łatwe w murowaniu i obróbce (instalacje, kucie, cięcie) co było dla mnie ważne, bo większość robót wykonywałem sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kondziu87r 18.05.2013 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Solbet + styropian. szybko się muruje, łatwo obrabia i mniej odpadów z niego. cieplejszy od ceramiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nini 18.05.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Beton komórkowy + styropian z uwagi na cenę oraz łatwość obróbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts