jaro4 16.05.2013 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Witam dzisiaj rozszałowałem strop i w belce nad garażem widać w paru miejscach druty tak po ko 2cm, nie jest dobrze zawibrowany beton. Rozmawiałem z kierbudem i powiedział że to nie ma żadnego znaczenia dla wytrzymałości tej belki ale się martwię. Jakie mogą być tego skutki w przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 16.05.2013 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 NIc się nie stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieknyromek 16.05.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Garaż zawali Ci się na auto:D Spoko, NIC się nie stanie (jak już zostało powiedziane). Możesz spać spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro4 17.05.2013 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Dzięki za odpowiedzi, zastanawiam się jednak jak wygląda wieniec niestety nie mogę tego zobaczyć bo wieniec jest obmurowany bloczkiem solbet 6-cio centymetrowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts