Rodmano 16.05.2013 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Witam, Przypomnijcie mi proszę jak się nazywa takie okno balkonowe za którym niby jest balkon,a tak naprawdę od razu są barierki.Wyleciało mi to z głowy,a nijak nie mogę sobie tego przypomnieć. z góry serdeczne dzięki., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 16.05.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Portfenetr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rodmano 16.05.2013 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Portfenetr Podziękował serdecznie,ale też już znalazłem inaczej też nazywany balkonem francuskim pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 17.05.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Witam nazywają to też "rzygownikiem" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts