Kendra 28.05.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 no to klamka zapadła!! z prądem Ci nie pomogę bo u mnie ten sam ból i obejścia tego nie znam - może sąsiad udostępni na czas budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek122 28.05.2013 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 (edytowane) artix1 wszystko sie zgadza ale 119 tys + montaż a jak wiesz z kosztami jestesmy okrojeni:( a gdzie jeszcze media:( ale pomysł jest -- doczytałem dzis o kan i elekryce i co bez pieca. Edytowane 29 Maja 2013 przez grzesiek122 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 29.05.2013 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Byliśmy pytac o podłączenie światła i znowu kłoda:( otóż chcą nam wcisnąć taryfe budowlaną na czas budowy tj koszt z zrzedu 70zł czy korzystam czy nie , jak to obejść aby była normalna taryfa , na działce mamy taki stary drewniany domek postawiony jednak on na mapie nie widnieje bo nikt nie zgłaszał bo były to działki rekreacyjne wiec nie było potrzeby bo nie ma on nawet 25m2 , jakies porady? Wykonaj przyłącze dla działki rekreacyjnej, powiedz, że będziesz tam sobie stawiać na lato przyczepę kempingową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek122 29.05.2013 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 ok ale czy z siła mi podłączą czy tylko 220 nie ma jakis wymogów czy cos tam jak to w naszym PAństwie chorym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 30.05.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Poinformuj, że zimą będziesz korzystał z tego domku i musisz mieć te 8kW minimum. A tak swoja szosą, to za tę kasę powinieneś poważnie rozpatrzyć postawienie jakiegoś większego gotowca letniskowego i dostosowanie go później do swoich, a nie urzędowych warunków. Większe domki cenią się po 60-80 tysięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts