frutti28 25.05.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Co do poduszek, to warto pamiętać, żeby były wykonane odpowiednio. Chodzi o wypełnienie. Z lepszym materiałem dłużej posłużą i będą bardziej puszyste. To tak na marginesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustAkari 30.05.2013 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Dziękuję wszystkim za pomoc Bardzo mi to pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
audiofon 01.06.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Co do poduszek, to warto pamiętać, żeby były wykonane odpowiednio. Chodzi o wypełnienie. Z lepszym materiałem dłużej posłużą i będą bardziej puszyste. To tak na marginesie Jeśli można się wciąć, to które to są te "z lepszym materiałem"? Bo powiedziałeś A, ale już nie B. Pytam, bo sam coś zamierzam dokupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frutti28 07.06.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 (edytowane) Jeśli można się wciąć, to które to są te "z lepszym materiałem"? Bo powiedziałeś A, ale już nie B. Pytam, bo sam coś zamierzam dokupić. Te z lepszym, to w moim doświadczeniu te z włóknem poliestrowym. Są bardziej puszyste i dłużej tę puszystość utrzymują. [moderowano] Edytowane 7 Czerwca 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts