tomek_glw 19.05.2013 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Witam, czy możecie polecić mi jakąś sprawdzoną firmę, która na gotowo dostarczy, wkopie i podłączy szambo?Rejon Gliwic. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosomakx4 19.05.2013 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Witam, czy możecie polecić mi jakąś sprawdzoną firmę, która na gotowo dostarczy, wkopie i podłączy szambo? Rejon Gliwic. Pozdrawiam! Mogę Ci podać namiar na firme która produkuje zbiorniki plastikowe, mam taki u siebie w Knurowie 8,2 m3 na deszczówke jeszcze nie zakopany Płaciłem 3900 zł z transportem Reszta to koparka i troche piachu rur i wolny czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_glw 19.05.2013 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Wolnego czasu - brak! Ktoś da jakiś namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts