Senser 26.04.2004 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Jak wyżej, z tym że chodzi o coś taniego, solidnego i czystego.Wszyscy jak tu "stoimy" byliśmy lub jesteśmy przed tym dylematem...Ja jeszcze przed....Co mi poradzicie??Czy wynajmowane "toi toi" to jest ekonomiczne rozwiązanie??Wszelkie rozwiązania, ceny itp. mile widziane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xrrr82 26.04.2004 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 toi toi...............w krzaki chodza moi........ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bezdomny 26.04.2004 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Czystość zależy od userów U mnie ekipa skleciła sama sobie i do dziś stoi (jeszcze jest potrzebna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jayer 26.04.2004 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 U nas stoi jeszcze z budowy sasiada drewniany szalet. Przezimowal 3 lata nieuzywany. Postawiony na nogi w zeszle wakacje, prosperuje do dzis . Jak bede robil porzadki (juz nie dlugo), to przezuce przez plot do sasiadki. Ta ma zamiar sie budowac za rok, dwa. Niech jej sluzy. Pozdro Jay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 26.04.2004 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Albo jeszcze ładniej kto się zaloguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jayer 26.04.2004 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Senser,mozesz wziac ode mnie ten kibelek. W sumie nie mamy do siebie daleko. PozdroJay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 26.04.2004 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Senser, mozesz wziac ode mnie ten kibelek. W sumie nie mamy do siebie daleko. Pozdro Jay Hmmm, w sumie jest to kwestia do rozważenia. A w jakim stanie masz tam glazurę i natrysk?? A tak poważnie to pomyślę o tym, OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 26.04.2004 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Najprościej to wkopać beczkę 200l bez dna i dwa pale wbić - na tzw. narciarza .Najprościej i najtaniej. Wszystko wchłonie ziemia a resztę zakopiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 26.04.2004 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 WC serwis - troszkę tańsza odmiana toi toi'a. Czysto, pachnie i nie przeszkadza sąsiadowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel P. 26.04.2004 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 A ja mam umowę z TOI-TOI, opróżnianie co trzy tygodnie, płatne co miesiąc - 230zł z fakturą. Mam małą działkę, część domu już wykończona, inaczej się nie dało. Ale zero problemów - dają nawet papier toaletowy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jayer 26.04.2004 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Czy, przepraszam, jesli budowa trwa np. 10 m-cy to placisz im lacznie 2300 pln??? Czy 230 pln za calosc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.04.2004 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 A ja kupiłam piękny drewniany kibelek za całe 250 zł. Do tego wykopana dziura i jest gites. WC stoi na tyłach ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chatte 27.04.2004 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 A ja zastanawiam się nad wariantem takim: ponieważ działka jest nieskanalizowana (kanalizacja i wodociąg miejski za 3-4 lata) i w projekcie mam własną studnię i szambo, chcę najpierw wykonać własnie to szambo, postawić na tym kibelek drewniany i wybierać juz szambo w czasie budowy tyle tylko, że rzadziej niz przy normalnej eksploatacji. Do pozwolenia na budowę i tak muszę mieć podpisaną umowę z odbiorcą śmieci i innych nieczystości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MM1719499045 27.04.2004 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Moja ekipa przyjechała z własnym Toj Tojkiem, którego kulturalnie uprzątnięto po zakończeniu robót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel P. 27.04.2004 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Czy, przepraszam, jesli budowa trwa np. 10 m-cy to placisz im lacznie 2300 pln??? Czy 230 pln za calosc? Tak jak napisałem wyżej: płacę za każdym miesiąc 230zł, czyli dobrze rozumujesz - 2300zł za 10 miesięcy , lecz gdy jest np. dwumiesięczna przerwa na budowie to zawieszam umowę i płacę tylko za dzierżawę samego TOI-TOI (bez opróżniania) - coś około 50zł miesięcznie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 27.04.2004 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Moja ekipa miała sobie sama zbić z desek "wygódkę". Dom już stoi, a "wygódki" jak nie było, tak nie ma. Na moje pytanie, jak załatwiają swoje potrzeby, usłyszałem, że tak solidnie pracują, że nie mają na to czasu! Ja jednak coś podejrzewam, gdy zerkam na oddalone krzaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rav 27.04.2004 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 U mnie stoi latryna z BK 12 szarego odmiany bliżej nieustalonej... poważnie, miałem troszkę bardzo starego, który leżał bez przykrycia chyba 15 lat. Chłopaki na początku wymurowali na chudą zaprawę chyba w 2 h razem z kryciem papą... Rav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szpulka 27.04.2004 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Ja dałam turystyczny plastikowy kibelek przenośny + chemia do wlania. Musieli sami sobie czyścić, wylewać do wykopanego dołu raz na jakiś tydzień i zasypywać. Dzięki chemi z bakteriami to nie śmierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 27.04.2004 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Ja budowy jeszcze nie mam ale za to kibelek mam Stoi sobie pięknie w pobliskim sadzie aroniowym już 3 lata. Mój brat zrobił go z desek dla pracowników, którzy pracowali kiedyś na polu z topinamburem. Wtedy nie było jeszcze mowy o budowie w tym miejscu. A teraz się okazało, że jego dzieło będzie bardzo przydatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 27.04.2004 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 A ja kupiłam piękny drewniany kibelek za całe 250 zł. Do tego wykopana dziura i jest gites. WC stoi na tyłach ogrodu. Gdzie kupiłaś rzeczony gotowy kibelek z drewna? Postawiłbym taki nad świeżo wkopanym szambem metodą Chatte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts