zamo 19.05.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Witam Mam problem z małymi robaczkami na ścianie. Są bardzo małe i do końca nie jestem pewny czy ich obecność związana jest z faktem, że na tej ścianie położona jest tapeta, czy też wychodzą one spod paneli. Załączam dwa zdjęcia - jedno w dużym przybliżeniu. Bardzo proszę o pomoc w zidentyfikowaniu tych robaczków oraz informację jak się ich pozbyć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdyla 31.05.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Zapewne powodem jest wilgoć. Może ta ściana pod tapetą jest mokra? Najpierw należało spryskać ją preparatem do wilgoci, wysuszyć, a dopiero potem położyć tapetę. Nie wiem, tylko to przychodzi mi do głowy. Ale te małe robaczki pochodzą moim zdaniem właśnie z wilgoci - w mieszkaniu pewnie ciepło,ściana zimna i dlatego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts