expercik 19.05.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Witajcie, czy ktoś z Was słyszał o firmach zajmujących się automatyką domową, w której można zamówić "próbki" systemu? Wiem ze jest taka możliwość w nexwell, a czy są jeszcze jakieś inne ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homiq 20.05.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 proszę o rozwinięcie jak wygląda "próbka" systemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
expercik 20.05.2013 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 A co to próbka perfum? Dostaje jakiś prosty system, podstawową konfigurację by sprawdzi czy takie coś mi odpowiada. Bo wiadomo, nie zapłacę 19 tys za coś co kompletnie sie mi nie spodoba. Czasem nawet na stronie producenta nie ma żadnych informacji, zdjęć itp... Więc jak poznać system? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dendrytus 20.05.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Dostaje jakiś prosty system, podstawową konfigurację by sprawdzi czy takie coś mi odpowiada. Bo wiadomo, nie zapłacę 19 tys za coś co kompletnie sie mi nie spodoba. To się nazywa Salon Pokazowy. Nikt nie bawi się w rozsyłanie czegokolwiek. Czasami spotyka się zestaw pokazowy w walizce, ale to mają instalatorzy i nikt nie wysyła takich rzeczy inwestorom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts