33kur 19.05.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Witam, mam do sprzedania projekt domu PRAKTYCZNY 4, cztery egzemplarze projektu wraz ze zgodą na zmiany. Z powodów osobistych niestety nie będę mógł go wybudować. Cena 1300 zł do negocjacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justarek 25.05.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Witam, mam do sprzedania projekt domu PRAKTYCZNY 4, cztery egzemplarze projektu wraz ze zgodą na zmiany. Z powodów osobistych niestety nie będę mógł go wybudować. Cena 1300 zł do negocjacji. [ATTACH=CONFIG]190380[/ATTACH] czy projekt jest w wersji jakna zdjeciu badz w odbicu lustrzanym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marane 13.06.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 [Witam,Jestem zainteresowana projektem. Podaję swojego maila proszę o kontakt: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts