chrul 26.04.2004 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 poradźcie proszę czy robić kratkę kanalizacyjną w garażu ?mój wykonawca sugeruje, że jak raz na 2 tyg. nie wleję tam latem butelki wody to mi będzie kanalizą walić z dziury, bo woda w syfonie wyparujejakie macie doświadczenie ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viola 26.04.2004 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 ja mam kratke i nic nie smierdzi. Wody nie wlewam. Sa przeciez teraz takie kratki z zaworami, ktore tylko wpuszczaja nie wypuszczawszy nic z z kanalizacji. Fachowiec wie jak to sie nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jayer 26.04.2004 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Swojego garazu jeszcze nie uzytkuje. Ale wiem poniekad, ze kratka to bardzo fajna sprawa. Ale pod warunkiem, ze zadbasz o odpowiednie spadki posadzki. Nie bedziesz mial wtedy stojacej wody zima...Zawsze mozna jakies szybkie mycie zrobic w garazu itd... Pare zeta to kosztuje, ale nie bedziesz zalowac. PozdrawiamJay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZAC 26.04.2004 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 A nie lepiej zamiast kratki wewnątrz zrobić spadek na zewnątrz (do bramy) i odwodnienie liniowe . No i samochód wypchnąć w razie czego łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbys 27.04.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Ja postanowiłem - zrobie kratkę a bo co ???? WYGODA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 27.04.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 A ja się zastanawiam nad taka kratką w pomieszczeniu gospodarczym gdzie będzie licznik i zawór do wody. W razie awarii (a zwykle walnie przy zaworze) woda może odpłynać nie zalewając mi chaty. Co sądzicie o takim pomyśle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 27.04.2004 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Kratka nie zaszkodzi tylko musi być albo z wspominanym "zaworem", albo z zamykana żaluzją, aby zbyt szybko nie wysychała. Latem to i co kilka dni trzeba wody dolewać. Ja mam takie dwie kratki. Jedną w garażu, druga w kotłowni. Przydały się nie raz, chociaż zakryłem w końcu folią, żeby nie wysychały i odkrywam kiedy potrzeba. Zastanawiam się nad dorobieniem obrotowej żaluzji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts