malinowe cacko 19.05.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Witam wszystkich Wraz z narzeczonym jesteśmy posiadaczami domu - do całkowitego remontu- nieborak się sypie cały. W tym roku ślub, remont - więc ciężko z kasą niestety. Wisienką na torcie jest fakt, że mieszkamy u rodziców więc potrzebujemy jak NAJSZYBCIEJ wyremontować sobie własne miejsce. Oczywiście wszystko własnymi siłami, ponieważ wydatki mamy większe niż dochody Liczymy na Wasze wsparcie, dobre rady , opinie Pozdrawiam ! A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aciagilbert 22.05.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Hej!!!Witam serdecznie. Ja też zaczynam nowe przedsięwzięcie w tym roku - inwestycja całego mojego życia. My budujemy domek jednorodzinny, niestety nie sami - jesteśmy laikami w tych sprawach. Całą robotę zostawiamy ekipie budowlanej - ogólnie jednej, która zrobi nam od A do Z. Niestety na tą przyjemność kaskę musimy zapożyczyć z banku:(Mam nadzieję, że my i Wy damy sobie radę. Trzymamy za Was kciuki. Jakoś wspólnymi siłami damy radę. Jakby co to będziemy do was tu zaglądać i służyć pomocą. Pozdrawiam Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malinowe cacko 24.05.2013 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Witam Beatko My już mamy domek - ale do całkowitego remontu - brakuje wody, kanalizacji... kasy My również trzymamy za Was kciuki - mam nadzieję że wspólnie dojedziemy do mety, ah, mam nadzieję ze nie będą to długie lata... Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts