madzialena-lublin 14.06.2013 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Chciałam się pożegnać na najbliższe co najmniej 2 tygodnie. Jutro rano wyjeżdżamy na wakacje i nie będzie mnie na FM. Będzie mi bardzo miło, jeśli w międzyczasie ktoś tu zajrzy i może zostawi jakiś pomysł. Pozdrawiam cieplutko:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOLLIK 17.06.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Dardudka skoro w stronę Rzeszowa to też w moją stronę I w moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.06.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Hej! Pewnie że to dobry pomysł z tą odmianą sypialni My wczoraj ociapaliśmy stare przywiezione z Holandii, drewniane łóżko na biało i powiem szczerze podoba mi się Ale to pewnie dlatego, że jeszcze białego nie miałam Ja zawężę swoją lokalizację - połowa trasy Lublin-Kraśnik P.S. Zazdroszczę wakacji - my w tym roku nigdzie nie pojedziemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialena-lublin 17.07.2013 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Widzę, że na FM wakacje w pełni Wróciliśmy jakiś czas temu, było super chociaż pochorowaliśmy się z mężem oboje. Przywiozłam kilka fajnych rzeczy do domku, chciałam wrzucić fotki, ale pożyczyłam aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialena-lublin 17.07.2013 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Żeby nie było że nic się nie dzieje- wybrałam i zamówiłam duże łóżeczko dla Kamilkihttp://www.littlehouse.pl/41-thickbox_default/lozko-daybad-julia.jpg i kilka poduszek http://www.studiocaramella.pl/data/foto.php?f=771628997%2Frxrqu_ok.jpg&w=800 http://www.studiocaramella.pl/data/foto.php?f=771628997%2Fpoduszki_rozowe_z_kokardkami.jpg&w=800 Został mi do zamówienia materac. Może ktoś sie orientuje jaki byłby najlepszy? Albo macie namiary na dobry sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialena-lublin 17.07.2013 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Dardudka pewnie takie holenderskie łóżko pomalowane na biało wygląda cudnie... Szczerze mówiąc jakoś nie mam odwagi brać się za takie rzeczy, wolę kupić gotowca A co do wakacji, to wiesz: co się odwlecze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialena-lublin 17.07.2013 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 A z łóżek dla nas na razie mooocno sie napaliłam na takie: http://www.fabrykasypialni.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_b237f36f72d21063f00de456e2e349d4.jpg w obiciu z szarego materiału albo leciutko szarej skóry. Zobaczymy co z tego wyjdzie, bo cena juz nie jest tak fajna jak łóżko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 02.08.2013 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Magda Jakie piękne łóżko wybrałaś dla Kamilki I przepiękne poduszki! Takie poduszki na chyba Karolina w pokoju u Julki? Chodzi mi o te wałeczki? Te z kokardkami tez są urocze . Romantyczny pokoik będzie miała Kamilka Apropo materaca.... Ja polecam materac lateksowy.Młody śpi na takim i jest bardzo wygodny . Ale nasz syn to już prawie nastolatek (11lat) więc waga i potzreby organizmu inne.Jeśli chodzi o firmę to polecam Ci Sembella. Dobre opinie jako o materacu dla dziecka słyszałam tez o piankowym (ale wysokim). Koniecznie zwróć uwage czy materac ma zdejmowany do prania pokrowiec . Bo w przypadku takiej 2-latki nietrudno o nocny mokry wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialena-lublin 05.08.2013 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Dziękuję Lady Poduszki faktycznie zgapiłam od Karoli, bardzo mi się spodobały. Ale masz oko Jeśli chodzi o materace (i do Kamilki, i do nas) to już zamówione. Zdecydowałam się na piankę termoelastyczną. Dla nas firmy Per Dormire a dla Kamilki nie pamiętam . Na pewno trochę bardziej miękki niż nasz. Lateksowy materac Kamilka miała do tej pory (Hevea) i faktycznie bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialena-lublin 05.08.2013 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 A u nas od czterech dni totalny rozgardiasz w domu... Malowanie, wymiana szafy itp. Już mam wątpliwości czy kolor dobry (nie za jasny) wybrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 05.08.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 No to czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amdecor 04.10.2014 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 (edytowane) Edytowane 4 Października 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts