miloszek_wisniewski 20.05.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 WItam i jak to zwykle bywa - prośba o pomoc. Poszukuję poleconych przez forumowiczów firm które poradzą sobie z oknami tarasowo / balkonowymi o wysokości przekraczającej standardowe 2380 mm - szukam profili o wysokości min. 2700 (jestem jeszcze na etapie projektowania i pomieszczenia mają mieć 3 m wysokości - którą chcę wykorzystać wypełniając ściany salonu i dwóch sypialń od strony ogrodu szkłem na niemalże całej wysokości). Co do materiału pewnie wolałbym drewno, ale ostateczny wybór zawsze ma składową ekonomiczną, więc wdzięczny będę też za inne sugestie i informacje o cenach które zapłaciliście za taką przyjemność. Jeśli wątek był już poruszaney - z góry dzięki moderatorom za wskazanie - ja nie mogłem znaleźć ale przyznaję że szukałem tylko pół godziny ... Pozdrawiam, Miłosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 20.05.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 w przypadku PCW nie przekroczysz 2,5m wysokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszek_wisniewski 20.05.2013 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 w przypadku PCW nie przekroczysz 2,5m wysokości Czy to ograniczenie dotyczy też ramy dla witryny czy tylko skrzydeł rozwiernych ? Pytam bo teoretycznie mógłbym wówczas zrobić drzwi na 2,5 i ponad dać nieotwierana część na 50 cm a obok dostawić witrynę o takim samym podziale żeby się estetycznie zgrywało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 20.05.2013 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Jeżeli z naświetlem to nie będzie problemu. Jeżeli nie w 1 ramie to można skręcić 2 osobne z odpowiednim łącznikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts