kowal1978 21.05.2013 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Witam wszystkich, jaki kolor podbitki wg. Was byłby dobry do domu w kolorze kremowym,kość słoniowa. Dach i okna w kolorze ciemny brąz. Żona wymyśliła podbitkę w kolorze kości słoniowej. Wg. mnie lepiej komponowałaby się z tym podbitka brązowa. Podobno nie znam się doborze kolorów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anetka_222 21.05.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 ja mam taką sama sytuację (ciemny braz okna i dach - biała elewacja) tylko, że nadbitkę a nie podbitkę. Wybrałam kolor ciemny brąz i nie żałuję bo już pomalowana i zamontowana i wygląda super Ale może warto zaufać żonie hehe Przyznam, że takiego połączenia nie widziałam jeszcze może wyjść naprawde ciekawie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts