fighter1983 29.06.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Kosta , tylko pozostaje pozazdrościć tej oferty na którą się załapałeś za [ milionpińćset] Ja się swego czasu śliniłam do Pecimora 2K.http://emotikona.pl/emotikony/pic/0cray.gif Niestety ciągle wychodził mi tak duży rachunek że w końcu kupiłam Izohan 2k plus Pozostaje mi mieć nadzieję że to mi nie odpadnie po czasie http://emotikona.pl/emotikony/pic/036.gif a wystarczylo zapytac na priv.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modena 29.06.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 a wystarczylo zapytac na priv.... Uznałam że za [ milionpińćset ] i tak nie dostanę ( tyle dałam za Izo..2k plus) A chętnie bym potestowała PCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 29.06.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 jak widzisz my czasami pracujemy sobie za darmo... dom-zrb wlasnie tak zrobil, ja swego czasu symatycznej forumowiczce ogarnalem tez za [ milionpińćset ] jej elewacje na slasku. Od czasu do czasu mozna popracowac za free, zwlaszcza jak temat jest prosty tak jak w tym przypadku, jedna pozycja, faktura proforma, przelew, zamowienie, kurier i po sprawie. I czlowiek ma wtedy swiadomosc ze pomogl komus w jakis tam sposob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skiper123 25.07.2013 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 (edytowane) Witam wszystkich od tygodnia przeszukuję fora, czytam i czytam i jestem głupszy niz na początku, dlatego postanowiłem się tu zalogować, już pisze w czym problem: dom ok 60 lat, zaczął przemakać w piwnicy już ok 2 lata temu suszyłem ale jak były duże opady zpowrotem to samo, w końcu w tym roku postanowiłem się za to zabrać, przecieka z jednej strony domu od ogodu , wykopałem do ławicy oczyściłem i teraz nie wiem co abizol P, 2x i papa + folia kubełkowa i będzie git, pomóżcie i jak papa to jaka bo typowa do fundamentów to cena ok 300zł , a muszę jeszcze rynnę wymienić i jakąś pewnie studnię zanikową żeby odprowadzić deszczówkę + kostkę może , bo dookoła miałem wylewkę zrobiona tak wtedy robił dziadek a raczej jego ojciec plisss jaką papę i czy dodatkowo to ocieplać ??? zapomniałem napisać jak było odkopane i był deszcz prawdopodobnie pękniecia mikro są na łączeniu chyba ławicy z ścianą pionową tam z góry lała się woda i pod wpływem temperatur głównie w zimie popękało - tak sobie tłumaczę Edytowane 25 Lipca 2013 przez skiper123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts