Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

produkt do izolacji hydrofobowej

rojan-58

Recommended Posts

Mam takie pytanie,związane z różnymi produktami i zarazem metodami,coś mi się przypomina opisywanie różnych metod w muratorze nr.7/97 ale może inny nr. jest tam art.polemika odnośnie różnych metod,proszę poczytać .Dlaczego tak niektyre osoby unikają preparatu IZOMUR i nie chcą o tym pisać? ja nie muszę pisać o zaletach ,każdy może sobie zadzwonić do firmy i zapytać o tym środku.Sam byłem świadkiem rozmowy w Castoramie jak doradzca opowiadał o tanich środkach ,aby pozbyć się grzyba w mieszkaniu,no ale to długi temat.MURATOR bardzo dobrze zna firmę IZOMUR nie na jednych targach budowlanych spotykaliście się w polsce ,IZOMUR nie jeden ma dyplom,itp.a dalej jest produkcja i sprzedaż,jak ten płyn nie dawał zadowolenia to poszłaby antyreklama ,i to szybko.pzdr.rojan-58

Ty nawiedzony jestes....

Monotematyczny, nudny, nic nie wnoszacy nowego.

Zniechecajacy.

Bezkrytycznie zapatrzony w produkty i rozwiazania jednej firmy o dosc waskim zakresie stosowania, bardzo wysokiej cenie z tego co sam podales...

Caly kraj ma sie zachwycac tymi rozwiazaniami tak jak Ty?

Masz pretensje ze nikt nie pisze piesni pochwalnych na temat lokalnego producenta?

a czemu mam wnosić coś nowego?ja się nie boję niczego poprostu znam ten środek już parę ładnych lat idalej nim wykonuję ,to ciebie coś boli?,mnie się o coś pytałeś,ja ci odp.dzwoniłeś do izomuru?,dowiedziałeś się coś?,nie napisałeś mi nic ,ja dzisiaj skończyłem izolację poziomą w Zywcu i co? poczytałeś o tych metodach izomuru? Edytowane przez rojan-58
wymiana opini

w sklepach w detalu jest drogi bo jest marża,jak chcesz go mieć taniej to zgłoś się do producenta bo można mięć inną cenę do wykonawstwa,jak duże ilości ciebie interesują.Popytaj i zadzwoń,jak sobie życzysz.Jak hurtownie kupują a ja znam ceny hurtowe i tego ci muszę pisać nawet po ile ja kupuje. Edytowane przez rojan-58
odpowiedź