rojan-58 22.05.2013 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Mam takie pytanie,związane z różnymi produktami i zarazem metodami,coś mi się przypomina opisywanie różnych metod w muratorze nr.7/97 ale może inny nr. jest tam art.polemika odnośnie różnych metod,proszę poczytać .Dlaczego tak niektyre osoby unikają preparatu IZOMUR i nie chcą o tym pisać? ja nie muszę pisać o zaletach ,każdy może sobie zadzwonić do firmy i zapytać o tym środku.Sam byłem świadkiem rozmowy w Castoramie jak doradzca opowiadał o tanich środkach ,aby pozbyć się grzyba w mieszkaniu,no ale to długi temat.MURATOR bardzo dobrze zna firmę IZOMUR nie na jednych targach budowlanych spotykaliście się w polsce ,IZOMUR nie jeden ma dyplom,itp.a dalej jest produkcja i sprzedaż,jak ten płyn nie dawał zadowolenia to poszłaby antyreklama ,i to szybko.pzdr.rojan-58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 22.05.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Ty nawiedzony jestes....Monotematyczny, nudny, nic nie wnoszacy nowego.Zniechecajacy.Bezkrytycznie zapatrzony w produkty i rozwiazania jednej firmy o dosc waskim zakresie stosowania, bardzo wysokiej cenie z tego co sam podales...Caly kraj ma sie zachwycac tymi rozwiazaniami tak jak Ty?Masz pretensje ze nikt nie pisze piesni pochwalnych na temat lokalnego producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rojan-58 24.05.2013 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 (edytowane) a czemu mam wnosić coś nowego?ja się nie boję niczego poprostu znam ten środek już parę ładnych lat idalej nim wykonuję ,to ciebie coś boli?,mnie się o coś pytałeś,ja ci odp.dzwoniłeś do izomuru?,dowiedziałeś się coś?,nie napisałeś mi nic ,ja dzisiaj skończyłem izolację poziomą w Zywcu i co? poczytałeś o tych metodach izomuru? Edytowane 24 Maja 2013 przez rojan-58 wymiana opini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
higrotec 27.05.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Dlaczego niektóre osoby unikają preparatu IZOMUR ? Bo jest drogi jak cholera a na rynku jest pełno innych tańszych produktów renomowanych marek. Nigdy nie korzystałem z tego preparatu, nie twierdzę, że nie jest skuteczny tylko po co przepłacać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rojan-58 28.05.2013 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 (edytowane) w sklepach w detalu jest drogi bo jest marża,jak chcesz go mieć taniej to zgłoś się do producenta bo można mięć inną cenę do wykonawstwa,jak duże ilości ciebie interesują.Popytaj i zadzwoń,jak sobie życzysz.Jak hurtownie kupują a ja znam ceny hurtowe i tego ci muszę pisać nawet po ile ja kupuje. Edytowane 28 Maja 2013 przez rojan-58 odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts