miloszenko 29.08.2015 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Jest pieknie Dokladnie tak wyobrazam sobie ten moj trzeci dom:) i ogrod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola433 20.09.2015 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Ogróg wygląda cudnie, a jakiej wysokości macie murki (ogrodzenie) frontowe ? Czy z perspektywy czasu zrobilibyście wyższe, niższe ? Pozdrawiam i śledze dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmin 21.09.2015 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Witam !Wysokość ogrodzenia 1,65 m. nic bym nie zmieniał oprócz wysokości murka na przeciwko salonu podniósł bym go do 2 m . wysokości i trochę wydłużył żeby przesłonić nieco dom po drugiej stronie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmin 21.09.2015 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Zaległe foto od strony naszej wnęki Widok na razie taki sobie ale mam nadzieje że drzewa w krótkim czasie przerosną dom i zasłonią to co trzeba. Pozostaje czekać i cieszyć się tym co jest. Mój pies upodobał sobie wylegiwanie się na rozgrzanych płytach i jak widać podoba mu się to . Trawa rośnie jak szalona muszę kosić co 4 dni. ,zastanawiam się nad automatyczną kosiarką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.A.G. 21.09.2015 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Ogród rewelacja! Kolejny przykład tego że mniej znaczy więcej. Brawo !! Ps. Ja po niemal miesiącu koszenia świeżo założonego trawnika (koszę co drugi/trzeci dnień) kupuję robota koszącego chcąc utrzymać trawnik w perfekcyjnym stanie zajmuje to zbyt dużo czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż.maliniak 22.09.2015 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 ...i jak to w życiu coś kosztem czegoś, niby tylko trawa a roboty i tak przy niej dużo przed nami również zmierzenie się z tym "problemem" . Dom i wszystko wokół wyszło rewelacyjnie, szczerze gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 22.09.2015 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 My w przyszłym roku tez kupujemy robota... Jak słyszę meza co 3-4 dni ze idzie kosić trawę to flaki mi skręca. Dobrze ze juz duzo tego nie zostało... poza tym ogród prezentuje sie pięknie! Razem z domem tworzą fantastyczna całość! Gratulacje na taki wspaniały efekt finalny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 23.09.2015 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Robot jest fajny ale musi być w miarę płaska działka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 24.09.2015 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Moge tylko powzdychac bo i tak miejscowy plan zabrania u nas domow z plaskim dachem . Przepiekny dom oraz jego otoczenie.Mam nadzieje ze u mnie kiedys tez powstanie taki ładny ogrod Powiedz prosze czym przykryte sa murki ogrodzeniai jakiej sa one dlugosci? W jakiej firmie zamawiales przesla i brame? Czy przesła maja dolem podmurowke czy sa tej samej wysokosci co murki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 28.09.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Robot jest fajny ale musi być w miarę płaska działka Nam mówią ze do kilku procent moze byc nachylenie- nie wiem jak u Ciebie- ja mam kilka ramp i zapewniono nas ze da rade ale zanim kupimy to i tak chcemy aby wypożyczyli nam go na kilka dni i wtedy sie okaże czy faktycznie bedzie ok czy będziemy sami musieli popylać z kosiarka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmin 03.10.2015 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Witam Kakusek długości murków są różne od 2 do 5 m. zależy w którym miejscu,przykryte są blachą w kolorze grafitowym .Wykonał ją dekarz wraz z obróbką dachu.podmurówka na froncie jest nie widoczna pod ziemią wylana jest ława na całej długości działki a z trzech stron są typowe ogrodzeniowe betonowe przęsła zakopane do połowy.Firma w której kupowaliśmy przęsła i bramę to komfort pod Łodzią .Co do kosiarki samobieżnej to mogliśmy przez tydzień przetestować jej działanie a teraz walczę z kosiarką . Poprzednia działka to trawnik zakładany w tradycyjny sposób czyli trawa siana. Różnica w koszeniu jest podstawowa trawa z rolki koszona raz w tygodniu to za mało potrzebne jest koszenie minimum co 4-5 dni.Poza tym ilość skoszonej trawy jest o 200% większa niż na moim poprzednim trawniku i gromadzenie jej zajmuje naprawdę dużo miejsca. Automat nie dość że kosi sam to nie trzeba wywozić lub gromadzić skoszonej trawy jak dla nas rozwiązanie świetne.Na działce mamy w jednym miejscu mały spadek terenu kosiarka automatyczna radzi sobie z tym bez żadnego problemu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamka 18.10.2015 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 [ATTACH=CONFIG]304239[/ATTACH]na jakiej wysokosci jest okno w kuchni? i jakie ma wymiary? dziekuje za odpowedz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmin 19.10.2015 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Witam Okno w kuchni jak dobrze pamiętam to 95 cm od poziomu podłogi .A wymiar to 300 x 80 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 23.10.2015 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 to zdjęcie z psem bardzo mi się podoba ... jest kontrast między uporządkowanym geometrycznym otoczeniem a psem ! poza tym pies jest w takiej dziwnej pozycji (chyba się*przeciągał) i wygląda jak komputerowo wygenerowany ogród rzeczywiście minimalistyczny ... ale te drzewka ... kulki na łodyżkach nie wiem co o nich myśleć .. chyba przez to że ozdabiają wejścia do różnych knajp , już ich nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 18.01.2016 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Witam się u Ciebie- właśnie dzis trafiłam na Twój dziennik- Przepiekny dom!! Szkoda że nie pokazujesz wnetrz bo bym miała prawdzią ucztę u Ciebie Możesz podać nazwę tych plytek, jesteś z nich zadowolony? [ATTACH=CONFIG]275829[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]275833[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmin 12.02.2016 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Witam Niestety nie zapisałem nazwy płytek o które pytasz .Przepraszam ale nie pomogę . W każdym razie sprawują się bardzo dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmin 05.09.2016 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Ale ze mnie pała przeglądałem dziennik i na poprzedniej stronie jest wklejone foto z nazwą płytek (sporo osób zadawało mi to pytanie).Po roku użytkowania płytki zachowują się bardzo dobrze . Mimo naszych wcześniejszych wielu obaw o utrzymanie ich w czystości okazało się że nie jest to takie trudne . Kupiliśmy myjkę parową i raz lub co dwa tygodnie oprócz odkurzania czyścimy podłogę .Efekt bardzo zadowalający , podłoga nie dość że ładna matowa to jeszcze czysta .Jeszcze jedna rzecz była ważna by uzyskać ten efekt a mianowicie fugi które mimo naprawdę bardzo dobrego zabezpieczenia ich podczas budowa za diabła nie chciały być grafitowe , po wielu próbach i rozmowach z fachowcami kupiłem barwnik koloru grafitowego w tubce jakich wiele jest w marketach do naprawy fugi i efekt jest do dziś doskonały . A ja szukałem próbowałem jakieś specyfiki specjalnego przeznaczenia do czyszczenia fugi wszystko na nic okazało się z najprostsze rozwiązanie było najlepsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B_i_U 08.09.2016 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Gratuluję, jest pięknie. Prosto, elegancko, nowocześnie, piękny ogród. Z przyjemnością obejrzałabym zdjęcia wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEWA 17.09.2016 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2016 U mnie blat z konglomeratu pękł w miejscach wycięcia 2 razy ( całe szczęście ze stało sie to jeszcze w warsztacie kamieniarskim) wiec to nie do konca wada materiału a nieumiejętnosci kamieniarza ktory to robił. To było za pierwszym i trzecim razem bo za drugim kamieniarz pomylił sie i zrobił otwory w złych miejscach:) tak czy siak ten kamieniarz wymiękł i 4 blat robił nam ktos inny:) a lodówka do zabudowy z kostkarka jak najbardziej istnieje- jest z firmy liebherr. istnieją dwa modele- jeden z podłączeniem do wody i drugi ze samemu trzeba ja dolewać. Kostkarka znajduje sie wtedy w zamrażalniku jako mała szuflada. Który model lodówki posiadasz? Czy nie narzekasz na brak miejsca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozdam 07.08.2018 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2018 Poproszę o namiar na architekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts