Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

W naszym magicznym domu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 194
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hello :) eeeee do salonu to jej daleko :)

U mnie z fotkami to kiepsko :sick: bo na razie nie mam co fotografować :p same rury i dziury w ścianach i nic ciekawego ale już niedługo myślę, że zacznie się coś dziać. Niestety przez hydraulików mamy miesięczny poślizg :mad:

Na chwilę obecną jestem na etapie wizualizacji :) i mam wielki problem :yes: nie wiem jakie wybrać parapety. Niby błahostka a jednak......:)

Dziś już nie dam rady, ale jutro przybliżę temat i bardzo proszę Was o pomoc, pliiiis :)

Byłam w starym dzienniku to tu też się pojawiam :) kotłownia niezła :D aż szkoda takich płytek ładnych :D

co do parapetu...to na jakiej wysokości macie okno? u nas robione zgodnie z projektem i jak projektowaliśmy kuchnię to wyszły blaty wpuszane w okno, czyli parapetu nie będzie. Może u was też? chyba że nie lubisz takich rozwiązań :)

U nas będzie tak samo jak u draculi:). Bardzo mi się podoba takie rozwiązanie , bo robi się zupełnie inna przestrzeń na blacie a okno jest jakoś tak bardziej dostępne;). Poza tym to witam się pięknie i gratuluję kotłowni, która faktycznie wygląda jak salon:o:o:o

Witaj kachna :welcome: dziękuję za miłe słowa :) bo z tą kotłownią to było tak, że jest ona pierwszym pomieszczeniem, które przyszło nam urządzić no i trochę zaszaleliśmy :rolleyes: ale przedwczoraj stanął tam olbrzymi kocioł, zasobnik, za chwilkę dojdą inne sprzęty i cała masa rurek, także będzie klimat jak na kotłownię przystało :sick: :)

Wrzucam projekt mojej kuchni, wszystko wygląda mniej więcej tak:

http://img822.imageshack.us/img822/1627/01aam.jpg

Edytowane przez goshia7