goshia7 03.06.2013 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 przyszłam z rewizytą Bardzo ładna kuchnia. Parapety nie zając nie uciekną, chyba najlepiej było by poczekac i przymierzyć jak juz będzie kuchnia. Na wizce ładnie to wygląda. Witam cieszę się, że się podoba, kuchnię wymyśliłam sobie sama nie wiem tylko czy w praktyce taki układ się sprawdzi? Dokładnie, z parapetem poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 03.06.2013 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Zapomniałabym Widziałam ostatnio w LM taki zestaw ogrodowy Spodobał mi się bardzo i krzesełka były mega wygodne :yes: http://img198.imageshack.us/img198/2662/001pzl.jpg http://img593.imageshack.us/img593/6619/002hd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 03.06.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Goshia ale ten stół jakiś taki nie do kompletu z tymi krzesłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buzia18 03.06.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Cześć Gosiu Dawno się nie odzywałam, ale Ty też troszkę zimę przespałaś, więc jestem usprawiedliwiona Gratuluję ruszenie z pracami. Kotłownia śliczna, elegancka Ja mam podobne rozmieszczenie w kuchni, tylko płytę mam po lewej stronie zlewu, na ścianie przy oknie, a tu gdzie masz okap mam szafkę wiszącą. Jak dla mnie funkcjonalnie, wszystko na swoim miejscu. Twój układ bardzo fajny A powiedz, jakie masz parapety przy innych oknach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 03.06.2013 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 (edytowane) Wpis usunięto Edytowane 18 Stycznia 2016 przez goshia7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buzia18 03.06.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Mnie się wydaje, że parapet w kuchni powinien być taki sam jak przy pozostałych oknach. Tym bardziej, że kuchnia jest otwarta. Który z tych dwóch wskazanych, trudno mi powiedzieć, nie wiem co Ci się lepiej podoba. Ja mam parapety drewniane, mnie się takie bardzo podobają i fajnie wyglądają z oknami. W kuchni też taki mam i wydaje mi się, że jest ok Ja tez mam okno wyżej, tak jak Ty. Wnęka na kuchnie może nie jest duża, ale wystarczająca U mnie jeszcze do półwyspu przylega stolik, jak dla mnie bardzo funkcjonalnie. Przy moich 3 dziewczynach bardzo praktyczna sprawa, mam je pod ręką i im jeść daję przy tym stoliku, a nie przy stole, czy przy barku, bo małe są jeszcze za małe Poza tym 31.05 minął nam rok jak mieszkamy. Teraz zajmujemy się ogrodem. Kończymy odwadnianie, nawadnianie, musimy jeszcze nawieźć trochę ziemi, no i trawkę i jakieś roślinki. Ale to muszę poprosić o pomoc jakiegoś specjalistę, bo się na tym kompletnie nie znam To tak pokrótce A Wy co teraz macie w planach, masz jakieś dalsze wybory za sobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 03.06.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Goshia czy to w Rzeszowkiej castoramie wypatrzyłaś bo mnie te fotele szare obok w oko wpadły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 03.06.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Goshia ja mam parapet z tego aglomarmuru ze strzałką po lewej stronie. Jak chcesz to Ci jutro fotkę strzelę. Ale właśnie dzisiaj mnie wzięło i jęczałam do męża że może trzeba było białe dać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 04.06.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 ładna kuchnia Ci się szykuje. tym bardziej, że to dokładnie wyobrażenie mojej kuchni. tylko w odbiciu lustrzanym. i półwysep chciałabym wyższy od szafek, żeby stołki barowe postawić przy nim. fajnie będzie zobaczyć, jak się będzie już ten projekt realizował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 04.06.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Goshia- Cześć.Szukam inspiracji i trafiłam do Ciebie:) Widzę że piękny dom się u Was szykuje:) Kotłownia faktycznie imponująca:) Szczególnie płytki na podłodze. Zapisałam do ulubionych i może u siebie też takie zrobimy:) Pozdrawiam i czekam na więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 04.06.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Bardzo ładne te próbki parapetów, każdy będzie wyglądał super. Tu już po prostu indywidualne preferencje decydują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 04.06.2013 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 (edytowane) Mnie się wydaje, że parapet w kuchni powinien być taki sam jak przy pozostałych oknach. Tym bardziej, że kuchnia jest otwarta. Który z tych dwóch wskazanych, trudno mi powiedzieć, nie wiem co Ci się lepiej podoba. Ja mam parapety drewniane, mnie się takie bardzo podobają i fajnie wyglądają z oknami. W kuchni też taki mam i wydaje mi się, że jest ok Ja tez mam okno wyżej, tak jak Ty. Wnęka na kuchnie może nie jest duża, ale wystarczająca U mnie jeszcze do półwyspu przylega stolik, jak dla mnie bardzo funkcjonalnie. Przy moich 3 dziewczynach bardzo praktyczna sprawa, mam je pod ręką i im jeść daję przy tym stoliku, a nie przy stole, czy przy barku, bo małe są jeszcze za małe Poza tym 31.05 minął nam rok jak mieszkamy. Teraz zajmujemy się ogrodem. Kończymy odwadnianie, nawadnianie, musimy jeszcze nawieźć trochę ziemi, no i trawkę i jakieś roślinki. Ale to muszę poprosić o pomoc jakiegoś specjalistę, bo się na tym kompletnie nie znam To tak pokrótce A Wy co teraz macie w planach, masz jakieś dalsze wybory za sobą? Moja koleżanka ma właśnie drewniane w kolorze okien i fajnie wyglądają ale mąż od samego początku mówił, że on takich nie chce Gratuluję rocznicy i strasznie Wam zazdroszczę, że już mieszkacie no i tego, że będziesz miała piękny ogród U nas na chwilę obecną przez te ciągłe deszcze zrobiło się bajoro Ale nie przejmuj się, ja też w tych tematach ogrodowych jestem zielona, także nie jesteś sama A nasze plany na przyszłość wyglądają tak, że zastanawiamy się nad podłogami, płytkami do łazienek, do pralni ale wcześniej trzeba ocieplić i skończyć strych Edytowane 18 Stycznia 2016 przez goshia7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 04.06.2013 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Goshia czy to w Rzeszowkiej castoramie wypatrzyłaś bo mnie te fotele szare obok w oko wpadły. Goshia ja mam parapet z tego aglomarmuru ze strzałką po lewej stronie. Jak chcesz to Ci jutro fotkę strzelę. Ale właśnie dzisiaj mnie wzięło i jęczałam do męża że może trzeba było białe dać. Tak w Rzeszowie, tylko nie w Castoramie a w Leroy Merlin. Jak się wchodzi do LM to zaraz po prawej stronie. Jeśli możesz to poproszę o fotkę chętnie ją przygarnę. Mi spodobały się te białe w sumie one są białe, ale jak się z bliska przypatrzy to mają takie małe drobinki w szarym kolorze - i w sumie do wszystkiego by pasowały, ale tak naprawdę wszystkie są ładne, dlatego ciężko coś wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 04.06.2013 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 ładna kuchnia Ci się szykuje. tym bardziej, że to dokładnie wyobrażenie mojej kuchni. tylko w odbiciu lustrzanym. i półwysep chciałabym wyższy od szafek, żeby stołki barowe postawić przy nim. fajnie będzie zobaczyć, jak się będzie już ten projekt realizował. Dziękuję i cieszę się, że będziemy miały podobne kuchnie Na początku też chciałam półwysep wyższy od szafek ale potem zmieniłam na równy i tak już zostało Goshia- Cześć.Szukam inspiracji i trafiłam do Ciebie:) Widzę że piękny dom się u Was szykuje:) Kotłownia faktycznie imponująca:) Szczególnie płytki na podłodze. Zapisałam do ulubionych i może u siebie też takie zrobimy:) Pozdrawiam i czekam na więcej zdjęć Witam Cię dziękuję za miłe słowa. Cieszę się, że się podoba Płytki na żywo wyglądają naprawdę bardzo ładnie i szczerzę mogę je polecić Pozdrawiam i zapraszam serdecznie Bardzo ładne te próbki parapetów, każdy będzie wyglądał super. Tu już po prostu indywidualne preferencje decydują. No właśnie, wszystkie ładnie wyglądają trudno się zdecydować i dobrać, który będzie ten idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 04.06.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Gosiu ,dopiero zobaczyłam ,że masz nowy wątek Także witam się u Ciebie i będę podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martarobert 04.06.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 To i ja się przywitam! Wpadłam zobaczyć ten ogród w strasznym stanie, a tu piękna kotłownia i bardzo fajny projekt kuchni! Ja też mam okno wyżej niż blat w kuchni (specjalnie to wymierzaliśmy kilka razy, żeby na pewno NIE BYŁO na równi, bo mi się osobiście to nie podoba). Pierwsze co mi przyszło do głowy w odpowiedzi na Twój dylemat to właśnie był parapet drewniany, ale skoro ten pomysł odpada, to już go nie rzucam. To, co narysowałaś jest bardzo fajne (to samo na ścianie i parapecie), a też myślę, że łatwiej Ci będzie coś dobrać gdy kuchnia już będzie gotowa. Pozdrawiam i życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 05.06.2013 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Goshia wrzucam Ci parapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buzia18 05.06.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Gosia, a dlaczego mąż nie chce parapetów drewnianych? U nas fajnie wyglądają (według mnie ), bo ja mam częściowo kuchnię z forniru w takim wybarwieniu. Zresztą mam w tym kolorze też drzwi, listwy, stół, więc mi to pasuje. Ale jeśli u Ciebie by nie pasowało, albo Wam się nie podoba, no to wybierzesz na pewno coś fajnego. Koza, bardzo ładne te parapety No to plany ambitne, musicie się wziąć do pracy A przypomnij mi, czy wy będziecie od razu górę robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martarobert 05.06.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Oj, Gosia! Dzisiaj mi się śniły okna w kuchni z kamiennym parapetem, który biegł dookoła otworu okiennego! Czyli parapet na dole, po bokach i na górze. No comments. ;)Tak to jest jak się po nocach na forum siedzi zamiast spać. Potem się człowiekowi śnią głupoty różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 05.06.2013 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Gosiu ,dopiero zobaczyłam ,że masz nowy wątek Także witam się u Ciebie i będę podglądać Witaj Fajnie, że jesteś, liczę na Twoje podpowiedzi i zapraszam do podglądania To i ja się przywitam! Wpadłam zobaczyć ten ogród w strasznym stanie, a tu piękna kotłownia i bardzo fajny projekt kuchni! Ja też mam okno wyżej niż blat w kuchni (specjalnie to wymierzaliśmy kilka razy, żeby na pewno NIE BYŁO na równi, bo mi się osobiście to nie podoba). Pierwsze co mi przyszło do głowy w odpowiedzi na Twój dylemat to właśnie był parapet drewniany, ale skoro ten pomysł odpada, to już go nie rzucam. To, co narysowałaś jest bardzo fajne (to samo na ścianie i parapecie), a też myślę, że łatwiej Ci będzie coś dobrać gdy kuchnia już będzie gotowa. Pozdrawiam i życzę powodzenia! Witam Heh... no fakt,wewnątrz domu jest znacznie bardziej przyjemne i niż na zewnątrz dziś byłam rano na działce i na szczęście jest już lepiej bo wczoraj rano wejście tylko w kaloszach i to do kolan Tak też zrobię, poczekam na kuchnię i chyba na samym końcu pomyślę nad oknem, wtedy będzie łatwiej coś dobrać Pozdrawiam i zapraszam częściej Goshia wrzucam Ci parapety Dziękuję za fotki już przygarnięte bardzo ładnie wygląda ten kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts