max-maniacy 18.06.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 mamy piec na węgiel ponieważ prowadzimy skład węgla o to już wiadomo, gdzie węgiel zamawiać. i jak tam, są już podłogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 19.06.2013 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 o to już wiadomo, gdzie węgiel zamawiać. i jak tam, są już podłogi? Ależ oczywiście, zapraszam Podłogi już są Zostały zrobione dzisiaj jak tylko wszystko przeschnie i będzie można wejść to zrobię kilka fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 29.06.2013 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 (edytowane) No to wrzucam obiecane fotki teraz myślimy co dalej . . . ? http://img542.imageshack.us/img542/2651/hsjq.jpg http://img802.imageshack.us/img802/4562/cms9.jpg http://img441.imageshack.us/img441/1356/hkz7.jpg Edytowane 29 Czerwca 2013 przez goshia7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 29.06.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Gratuluję wylewek No teraz to już chyba uzbrojenie kotłowni ,wygrzanie wylewek i pora na łazienki .Nie mogę się doczekać Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 30.06.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 gratulacje!!! zdjęcia robią niesamowite wrażenie. fajne przestrzenie. a teraz przejdź się po sklepach i poszukaj kartonów, bo już niedługo przeprowadzka. a tak serio, to już masz wybrane jakieś kafle, panele, kuchnię? to jest ten etap, którego nie mogę się doczekać najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggs1 02.07.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Gratuluję Gosia postępów, super to wszystko wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 04.07.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Wow ale przestrzenie. Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 05.07.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Przgapiłam wylewki, o nie!!!!! Pięknie jest, przestrzeń robi wrażenie naprawdę Jak to co teraz? trzeba zacząć kafle kupować i lecieć dalej masz już jakieś pomysły na łazienkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 07.07.2013 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Witam, Kochani w końcu znalazłam chwilkę czasu i szybciutko odpisuję Gratuluję wylewek No teraz to już chyba uzbrojenie kotłowni ,wygrzanie wylewek i pora na łazienki .Nie mogę się doczekać Buziole Dziękuję kotłownię mamy już gotową (trzeba tylko zamontować umywalkę) i niestety pozostaje czekanie aż wylewki wyschną. Przed łazienkami musimy jeszcze ocieplić dach i zrobić ogrzewanie i kanalizację no i wylewki na poddaszu i dopiero potem łazienki, ale zobaczymy, może uda się to jakoś zrobić jednocześnie? Głównie chodzi o finanse Buźki gratulacje!!! zdjęcia robią niesamowite wrażenie. fajne przestrzenie. a teraz przejdź się po sklepach i poszukaj kartonów, bo już niedługo przeprowadzka. a tak serio, to już masz wybrane jakieś kafle, panele, kuchnię? to jest ten etap, którego nie mogę się doczekać najbardziej. Dziękuję, faktycznie dopiero teraz, jak już są tynki i wylewki widać tą przestrzeń Wiesz ja już mam taki plan, że może wstawię materac dmuchany do sypialni i czasami będę tam nocować Kurczę, gdybym mogła to już bym się tam przeprowadziła Ja też tego etapu nie mogę się doczekać chociaż już niedługo trzeba będzie zacząć wybierać kafle, kolory na ściany, wyposażenie do łazienek i tak na prawdę chyba bardziej się tego obawiam, bo zupełnie nie mam żadnej wizji jak to urządzić Coś tam w głowie mi się plączę ale nie wiem jak to poskładać? Tylko kuchnię mam już wymyśloną Gratuluję Gosia postępów, super to wszystko wygląda. Dziękuję Ci a powiedz mi co tam u Ciebie? Robicie już coś w domu? Wow ale przestrzenie. Super Tak, tak przestrzeń jest jak to powiedziała nasza córcia: "uuuuuu będzie dużo miejsca, żeby bałaganić" Przgapiłam wylewki, o nie!!!!! Pięknie jest, przestrzeń robi wrażenie naprawdę Jak to co teraz? trzeba zacząć kafle kupować i lecieć dalej masz już jakieś pomysły na łazienkę? Dziękuję niestety nie mam konkretnego pomysłu no, w sumie widziałam kiedyś płytki do łazienki, w których się zakochałam ale cena niestety była - dosłownie kosmiczna, więc szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 11.07.2013 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 W poniedziałek zaczęli robić na naszym osiedlu kanalizację To świetna wiadomość bo na początku roku była mowa, że dopiero w przyszłym roku, w kwietniu zaczną a tu inwestycja ruszyła w tym tygodniu i w jesieni będziemy już mieć kanalizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 11.07.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Świetne wieści rozumiem, że na razie żadnego szamba nie robiliście? Materac juz nadmuchany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 11.07.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Witam Super to wszystko wygląda ps kocioł mam taki sam ja Wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 12.07.2013 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Świetne wieści rozumiem, że na razie żadnego szamba nie robiliście? Materac juz nadmuchany? Tak, nie mieliśmy szamba. Mąż planował jakieś tymczasowe ale jakoś trudno było się za to zabrać, ciągle brakowało czasu, a tu problem rozwiązał się sam No niestety materac wciąż leży w garażu pompka elektryczna się obraziła i nie chce pompować a moje płuca raczej tego nie udźwigną mąż zbyt zabiegany, więc chyba nie zrealizuję mojego marzenia Witam Super to wszystko wygląda ps kocioł mam taki sam ja Wy Witam Dziękuję A co do kotła to macie już jakieś doświadczenia w jego użytkowaniu? Mam nadzieję, że się sprawdzi? Obecnie też mamy DEFRO tylko bez podajnika i jesteśmy z niego bardzo zadowoleni, ale ostatnio ktoś na innym forum z oburzeniem stwierdził, że to był zły wybór bo do niedawna firma DEFRO produkowała "betoniarki i taczki" i te kotły są beznadziejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 12.07.2013 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Z ostatniej chwili: Właśnie odebrałam telefon, że za godzinę przyjeżdżają montować nam grzejnik kanałowy czekaliśmy na niego 2 miesiące więc mam nadzieję, że będzie taki jak zamówiliśmy, bo następne 2 miesiące to już za długo Ciekawa jestem jak będzie wyglądał po zamontowaniu To uciekam na działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 12.07.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 to czekamy na zdjęcia i trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.07.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Ale duzó miejsca Super to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggs1 12.07.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Cały czas coś robię i idzie powolutku do przodu, hydraulicy prawie skończyli robotę, kocioł węglowy sprawdzony -działa , a gazowy czeka na założenie licznika gazu i komin. Dzisiaj testowałem wentylacje -kanały drożne . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 12.07.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 to czekamy na zdjęcia i trzymamy kciuki Nita, dzięki za kciuki Ale duzó miejsca Super to wygląda Dziękuję No fakt, miejsca jest dość sporo, ogólnie część dzienna jest bardzo przestrzenna bo reszta już tak przestrzenna nie jest Cały czas coś robię i idzie powolutku do przodu, hydraulicy prawie skończyli robotę, kocioł węglowy sprawdzony -działa , a gazowy czeka na założenie licznika gazu i komin. Dzisiaj testowałem wentylacje -kanały drożne . Pozdrawiam No to super, małymi kroczkami ale do przodu i nawet się nie obejrzysz a tu przeprowadzka U nas teraz też tempo zwolniło. Czekamy aż posadzki wyschną a na resztę nie ma czasu bo jesteśmy zasypani pracą. Jeśli możesz to wyślij mi kilka fotek na e-mail. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 12.07.2013 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Grzejnik zamontowany Wszystko poszło zgodnie z planem, jest idealnie taki jak zamówiliśmy Troszkę się obawiałam, że będzie zbyt duży, bo swoje wymiary ma ale na tle dużego salonu nawet się komponuje. Teraz pozostaje nam czekać na zimę I fotki http://img15.imageshack.us/img15/6159/go6d.jpg http://img818.imageshack.us/img818/1820/7pbj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 21.08.2013 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Witam Was Pogoda dzisiaj beznadziejna mokro i zimno a pomyśleć, że jeszcze wczoraj pięknie świeciło słońce i było +31 Za oknem brzydko, ja mam dziś wolne więc postanowiłam coś naskrobać Przede wszystkim znikam z forum oczywiście tylko na jakiś czas, ale muszę….. powód, to zwyczajny brak czasu. Po powrocie myślę, że będę miała się czym pochwalić Na dzień dzisiejszy mamy pomalowane ściany gruntem na biało. Dopiero pierwsza warstwa ale wygląda całkiem nieźle W pierwszym tygodniu września przychodzą hydraulicy, później ocieplamy strop i dach, a na listopad jesteśmy umówieni z fachowcami na elewację domu i układanie płytek. Do tego czasu musimy już mieć 100% dograne obie łazienki i kuchnię. No i kupujemy drzwi zewnętrzne i wewnętrzne. Ech... trochę tego będzie, na samą myśl już mam motyle w brzuchu A tu biel na ścianach http://img41.imageshack.us/img41/8028/ajvg.jpg http://img96.imageshack.us/img96/6527/kgf7.jpg http://img547.imageshack.us/img547/4826/4rzn.jpg http://img198.imageshack.us/img198/8108/n0kl.jpg :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts