goshia7 03.01.2015 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Łazienka (brakuje ławeczki, kinkietów i kilku drobiazgów) http://images68.fotosik.pl/492/25bb5a417f03857bmed.jpg http://images68.fotosik.pl/492/bcf5a9b7109ea0eemed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 03.01.2015 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Pokój córki (tu również jeszcze dużo brakuje, najgorsze jest to, że większość rzeczy jest już dawno kupiona i czeka na zamontowanie tylko jakoś tak czasu brak ) http://images69.fotosik.pl/492/a0d12cd43d3861edmed.jpg http://images67.fotosik.pl/494/bcd365f59674c482med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.01.2015 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Goshia7 :jawdrop: ile przestrzeni! pieknie wykonczane wnetrza! zazdraszczam pozytywnie Przy okazji, Szczesliwego Nowego Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 03.01.2015 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Łazienka i garderoba przy sypialni (tej łazienki na razie nie używamy, braków tu jeszcze sporo) http://images66.fotosik.pl/492/6f29a58e543d2b61med.jpg http://images68.fotosik.pl/492/4318d2014a6cb0b2med.jpg http://images67.fotosik.pl/494/e885a705a76856camed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 03.01.2015 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Goshia!! Witaj po długiej nieobecności!!. Dawaj dawaj te Zdjęcia czekam...... Witaj, w końcu udało mi się dodać zdjęcia trochę mnie nie było na forum ale mam nadzieję, że wkrótce nadrobię braki Goshia7 :jawdrop: ile przestrzeni! pieknie wykonczane wnetrza! zazdraszczam pozytywnie Przy okazji, Szczesliwego Nowego Roku Dziękuję bardzo i ja życzę Tobie wszystkiego dobrego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 03.01.2015 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 I trochę świątecznie. W sumie święta już prawie za nami ale co tam http://images70.fotosik.pl/492/883928f6bde9a2cfmed.jpg http://images66.fotosik.pl/492/04a452317357eedcmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 04.01.2015 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Gosia, jak mnie tu dłuuugo nie było!!!! a u Ciebie tyle się zadziało i przeprowadzka i rozmnożyliście się. gratuluję z całego serca. :hug: wykończenie robi niesamowite wrażenie. naprawdę pięknie wszystko wyszło.nawet nie wiem, co chwalić, bo wszystko mi się podoba. i kuchnia i salon, łazienki, ściany i podłogi... po prostu wszystko! kuchnia ma podobny układ, jak u nas, tylko strony odwrócone. no i chyba szersza niż u nas. ale układ mebli chciałabym podobny. tylko, że to pieśń przyszłości. co to są za płytki szare w kuchni? są z połyskiem? nie trzeba zbyt często ich myć? w salonie na podłodze są panele, czy płytki drewnopodobne? kochana, ściskam Cię mocno. i życzę Wam wszystkiego w tym nowym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 06.01.2015 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Gosia, jak mnie tu dłuuugo nie było!!!! a u Ciebie tyle się zadziało i przeprowadzka i rozmnożyliście się. gratuluję z całego serca. :hug: wykończenie robi niesamowite wrażenie. naprawdę pięknie wszystko wyszło.nawet nie wiem, co chwalić, bo wszystko mi się podoba. i kuchnia i salon, łazienki, ściany i podłogi... po prostu wszystko! kuchnia ma podobny układ, jak u nas, tylko strony odwrócone. no i chyba szersza niż u nas. ale układ mebli chciałabym podobny. tylko, że to pieśń przyszłości. co to są za płytki szare w kuchni? są z połyskiem? nie trzeba zbyt często ich myć? w salonie na podłodze są panele, czy płytki drewnopodobne? kochana, ściskam Cię mocno. i życzę Wam wszystkiego w tym nowym roku. Witam Cię no tak, ostatni rok był dość intensywny i wszystko tak szybko się działo, że czasami trudno mi uwierzyć, że już mieszkamy a jeszcze tak niedawno wydawało mi się, że ta budowa będzie trwać w nieskończoność Dziękuję za miłe słowa, cieszę się, że Ci się podoba to znaczy, że moje trudy nie poszły tak do końca na marne Płytki w kuchni to Paradyż masto grys, półpoler. W utrzymaniu czystości są super, jestem z nich bardzo zadowolona :yes: W salonie położone są panele imitujące deskę podłogową. Jak tylko znajdę chwilkę to zajrzę do Ciebie a tymczasem ściskam Cię mocno i również życzę Ci wszystkiego dobrego w nowym roku :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 06.01.2015 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Goshia7 witam się i na początku życzę zdrówka i szczęścia w Nowym Roku 2015 Podglądam od czasu do czasu Wasz domek i bardzo podobają mi się wnętrza w nim kolorki i styl jaki jest u Was w domku planuję również w naszym domku Mam pytanko odnośnie płytek w kuchni i paneli w salonie .Otóż chcemy równiez takie płytki do holu , do kuchni i jadalni już dawno je wypatrzyłam i moje pytanko, to jaką fugę zastosowaliście do nich i kolor i czy pasowały Ci do wysokości paneli , jak to rozwiązaliście ? I jeżeli mogła bys podac co to za panele to byłabym wdzięczna Pozdrawiam serdecznie i nie omieszkam zaglądać do Waszych wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 07.01.2015 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Goshia7 witam się i na początku życzę zdrówka i szczęścia w Nowym Roku 2015 Podglądam od czasu do czasu Wasz domek i bardzo podobają mi się wnętrza w nim kolorki i styl jaki jest u Was w domku planuję również w naszym domku Mam pytanko odnośnie płytek w kuchni i paneli w salonie .Otóż chcemy równiez takie płytki do holu , do kuchni i jadalni już dawno je wypatrzyłam i moje pytanko, to jaką fugę zastosowaliście do nich i kolor i czy pasowały Ci do wysokości paneli , jak to rozwiązaliście ? I jeżeli mogła bys podac co to za panele to byłabym wdzięczna Pozdrawiam serdecznie i nie omieszkam zaglądać do Waszych wnętrz Witam serdecznie bardzo mi miło Dziękuję za życzenia i ja również życzę wszystkiego co najlepsze w tym Nowym Roku Już odpowiadam na pytania: do szarych płytek najlepiej pasowała nam fuga Ceresit jeśli dobrze pamiętam - kolor antracyt. Robiliśmy z naszym fachowcem próby fug i właśnie ta idealnie wpasowała się w płytki Płytki położone były na samym początku, później musieliśmy dobrać wysokość paneli tak aby było równo. Na szczęście nie było z tym żadnego problemu ponieważ panele miały 10mm wysokości a podkład wzięliśmy 5mm i się zgrało Panele to Kronopol, dąb - niestety zapomniałam jaki to dąb, próbowałam sobie przypomnieć ale zupełnie wypadło mi z głowy Jeszcze raz życzę wszystkiego dobrego i oczywiście serdecznie zapraszam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 08.01.2015 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Goshia7 bardzo dziękuję za szybką odpowiedź ,cenne informację zapisałam i mam jeszcze jedno pytanko . Czym wykończyliście złączenie paneli z płytkami czy jakąś listwą czy może korkiem ? Z góry przepraszam ,że zawracam głowę . Pozdrawiam cieplutko P.s Również dziękuję za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 09.01.2015 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Goshia7 bardzo dziękuję za szybką odpowiedź ,cenne informację zapisałam i mam jeszcze jedno pytanko . Czym wykończyliście złączenie paneli z płytkami czy jakąś listwą czy może korkiem ? Z góry przepraszam ,że zawracam głowę . Pozdrawiam cieplutko P.s Również dziękuję za życzenia Ponieważ ja na samym początku oznajmiłam naszemu fachowcowi od płytek, że żadnych listew wykończeniowych na podłodze nie chcę widzieć i zaproponował nam sylikon. Z resztą sam stwierdził, że listwy będą źle wyglądać w tym miejscu. Wszystko połączone jest szarym sylikonem dobranym do koloru płytek i wygląda to naprawdę bardzo fajnie. Połączenie płytek z panelami w ogóle nie rzuca się w oczy P.S. wcale nie zawracasz głowy pytaj do woli, chętnie odpowiem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 10.01.2015 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Ślicznie dziękuje i powiem szczerze ,że mnie się też nie podobają takie łączenia listwą Wymiar płytek to 59,8x59,8 cm czy moze jakis inny ? A w łazienkach to płytki macie przy oknach szlifowane pod kątem czy wykonczone jakąs listwą? I jeszcze jedno pytanko odnośnie drzwi wewnętrznych co to za firma i model oraz kolorek . Myślę ,że to już chyba wszystko o co chciałam zapytać . Jakby co to się jeszcze raz uśmiechnę o info hi hi Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 11.01.2015 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Ślicznie dziękuje i powiem szczerze ,że mnie się też nie podobają takie łączenia listwą Wymiar płytek to 59,8x59,8 cm czy moze jakis inny ? A w łazienkach to płytki macie przy oknach szlifowane pod kątem czy wykonczone jakąs listwą? I jeszcze jedno pytanko odnośnie drzwi wewnętrznych co to za firma i model oraz kolorek . Myślę ,że to już chyba wszystko o co chciałam zapytać . Jakby co to się jeszcze raz uśmiechnę o info hi hi Pozdrawiam serdecznie Tak, to dokładnie ten wymiar płytek W łazienkach, zarówno małej jak i dużej wszystkie płytki mamy szlifowane pod kątem, nigdzie nie ma listew. Drzwi to firma Erkado, model magnolia, kolor dąb greko. Cieszę się, że mogłam pomóc Sama wiem jak to było – tyle ważnych pytań a każda odpowiedź na wagę złota P.S. wrzucam fotkę łączenia płytek z panelami Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 12.01.2015 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Goshia7 jeszcze raz bardzo serdecznie dziekuje za wszystkie odpowiedzi . Zapisałam je co by się nigdzie nie zawieruszyły i na pewno przy naszej wykończeniówce będę korzystać z nich . Może ruszymy wiosną, ale zobaczymy jak to wszystko się ułoży (oczywiście chodzi o kasę ) P.S Super wygląda to łączenie silikonem płytek z panelami Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 27.01.2015 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Witam się serdecznie , raz Cię już odwiedziłam i nie wiem jak mogłam nie zauważyć "moich" płytek w Twojej łazience. Chodzi mi o paradyż naturale noce, zbieram o nich opinie Czy możesz się wypowiedzieć na ich temat? Szczególnie interesują mnie negatywy A z białych płyteczek szczególnie fug jesteś zadowolona? Dziękuję z góry za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 28.01.2015 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Witam się serdecznie , raz Cię już odwiedziłam i nie wiem jak mogłam nie zauważyć "moich" płytek w Twojej łazience. Chodzi mi o paradyż naturale noce, zbieram o nich opinie Czy możesz się wypowiedzieć na ich temat? Szczególnie interesują mnie negatywy A z białych płyteczek szczególnie fug jesteś zadowolona? Dziękuję z góry za info Witam serdecznie chętnie się wypowiem na temat tych płytek ponieważ są super w utrzymaniu czystości. Nic na nich nie widać i bardzo ładnie wyglądają, wzięliśmy rozmiar 10x60 i były idealnie proste. Jedyny problem jaki się pojawił przy tych płytkach to dobranie do nich odpowiedniej fugi. Jasna fuga przy tych jaśniejszych płytkach pasowała super ale przy tych ciemnych już niekoniecznie a z ciemną było odwrotnie Ale ogólnie płytki na prawdę szczerze polecam :yes: Białych fug troszkę się obawiałam ale na szczęście na razie wszystko jest OK i jestem z nich zadowolona co do białych płytek mam dość mieszane uczucia, bardzo mi się podobają bo są matowe z taką perłową powłoczką ale przez to zostają na nich ślady, zacieki, odbicia i to już zdecydowanie mi się nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 28.01.2015 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Tak jak pisałam wcześniej, wszelkie domowe zakupy i moje wnętrzarskie plany chwilowo odwiesiłam na kołek, ale oczywiście jak tylko nadarzy się okazja i coś wpadnie mi w oko chętnie przygarniam I tak właśnie kilka dni temu, całkiem przypadkiem, nieplanowanie wpadły mi w oko hokery do kuchni. Właśnie takie jak bym chciała więc bez zastanowienia kupiłam 3 sztuki http://images68.fotosik.pl/561/f3db1588d4e894cbmed.jpg http://images67.fotosik.pl/562/c0ac0e7dee43c265med.jpg http://images68.fotosik.pl/561/9e933e382b33c5e9med.jpg http://images70.fotosik.pl/560/77e86b7b721c78e2med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 28.01.2015 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Dziękuję bardzo za odpowiedź, rozwiałaś moje wątpliwości, białych nie mam jeszcze wybranych jednak skłaniam się ku cegiełkom. Mam jeszcze pytanie czy wg Ciebie wykładając 2 ściany kabiny prysznicowej tymi płytkami drewnopodobnymi będzie za ciemno? U Ciebie jest jedna ścianka, a jakby było przy dwóch? U mnie łazienka o wiele mniejsza i od południowej strony, więc w miarę słoneczna, chciałabym uniknąć efektu jaskini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 28.01.2015 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Fajnie te hokeju pasują. Dobrze że wzięłaś .a porządek masz taki jakby nikt tam nie mieszkał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts