Casuall 28.01.2015 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Dokładnie, jak to możliwe przy dzieciach? Szczególnie, że tak dużo białego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.01.2015 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Biel to nie problem...bo sama mam duzo jej w mieszkaniu,. faktycznie...u mnie teraz blat to w kazdym kacie pozapychany:bash: mam nadzieje, ze w swojej kuchni bede miala podobnie...tzn prawie pusto teraz mam aneks, wiec miejsca malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 28.01.2015 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Melisa też chcę mieć dużo bieli w mieszkaniu, jednak raczej drzwi, szafy, szafki itp. nie odważyłabym się na biała sofę lub krzesła w obawie o swoje zdrowie psychiczne u mnie blat tak wygląda chwilkę po sprzątaniu i tylko chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.01.2015 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 u mnie jak goscie maja przyjsc... do czasu az nie wyjme frykasow z piekarnika, lodowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 28.01.2015 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Dziękuję bardzo za odpowiedź, rozwiałaś moje wątpliwości, białych nie mam jeszcze wybranych jednak skłaniam się ku cegiełkom. Mam jeszcze pytanie czy wg Ciebie wykładając 2 ściany kabiny prysznicowej tymi płytkami drewnopodobnymi będzie za ciemno? U Ciebie jest jedna ścianka, a jakby było przy dwóch? U mnie łazienka o wiele mniejsza i od południowej strony, więc w miarę słoneczna, chciałabym uniknąć efektu jaskini Hmmm, według mnie gdyby ta druga ścinka również była wyłożona płytkami drewnopodobnymi jednak było by za ciemno i chyba było by za dużo tych płytek tak jakby ten kąt przeważył na tych białych ścianach, ale to jest oczywiście moje zdanie Nasza łazienka ma ponad 11m i jest dość dużo bieli a jednak ta dodatkowa ścianka raczej by przeważyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 28.01.2015 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Fajnie te hokeju pasują. Dobrze że wzięłaś .a porządek masz taki jakby nikt tam nie mieszkał Właśnie też się cieszę, bo coraz bardziej zaczynają mi się podobać. Porządek to ja mam cały czas taki a to dlatego, że mało gotuję i ogólnie mało czasu spędzam w kuchni Dokładnie, jak to możliwe przy dzieciach? Szczególnie, że tak dużo białego Tak jak mówi Melisa biały to nie problem, ogólnie białe fronty są super w utrzymaniu czystości i tak jak pisałam wcześniej mało gotuję, kuchnia u mnie bardziej (jak na razie) spełnia funkcję wizualną) Biel to nie problem...bo sama mam duzo jej w mieszkaniu,. faktycznie...u mnie teraz blat to w kazdym kacie pozapychany:bash: mam nadzieje, ze w swojej kuchni bede miala podobnie...tzn prawie pusto teraz mam aneks, wiec miejsca malo No właśnie w szafkach mam tyle miejsca, że wszystko chowam i jakoś lubię jak jest właśnie tak pusto wręcz sterylnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.01.2015 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 ja mam obecnie aneks, wiec miejsca tyle co prawie nic w domku bedzie bardziej sterylnie ale ja gotuje prawie non stop, ale tak samo ze szmatka po blacie latam tylko przydasie na malej ilosci blatu wygladaja jak zawalidrogi ale to nie moja wina...wszystko potrzebne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 28.01.2015 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Melisa też chcę mieć dużo bieli w mieszkaniu, jednak raczej drzwi, szafy, szafki itp. nie odważyłabym się na biała sofę lub krzesła w obawie o swoje zdrowie psychiczne u mnie blat tak wygląda chwilkę po sprzątaniu i tylko chwilkę dlatego ja zaczęłam podchodzić do tego z pełnym luzem bo faktycznie psychika wysiada na początku panikowałam bo ojej krzesła się pobrudziły albo narożnik a teraz mam to gdzieś raz na jakiś czas wszystko szoruję a co nie zejdzie to trudno. Na szczęście kanapa jest tylko tymczasowa max 3 lata i ją wymienimy. Wszystkie pozostałe meble (poza wyjątkami) też będą białe wbrew pozorom biały kolor jest całkiem OK w codziennym użytkowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 28.01.2015 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 ja mam obecnie aneks, wiec miejsca tyle co prawie nic w domku bedzie bardziej sterylnie ale ja gotuje prawie non stop, ale tak samo ze szmatka po blacie latam tylko przydasie na malej ilosci blatu wygladaja jak zawalidrogi ale to nie moja wina...wszystko potrzebne! dokładnie, jak będziesz miała więcej miejsca to będzie inaczej. ja ze szmatką też latam cały czas bo mój blat jest błyszczący i wszystko widać a najbardziej odbite palce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 28.01.2015 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Goshia7 fajnie ,że kupiłaś te hokery bo super się prezentuja a jak była okazja to tym bardziej . Ladny porządeczek u Ciebie Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 28.01.2015 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Dziękuję Ci bardzo za opinie, też mam takie wrażenie, że mogłoby być za ciemno. Fajnie uzyskać potwierdzenie od użytkowniczki tych płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 29.01.2015 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Cześć, Przyszłam pochwalić hokery. Idealnie pasują do kuchni. Taka wisienka na torcie. :yes: Mam pytanie odnośnie płytek drewnopochodnych w łazience: po pierwsze co to za płytki, a po drugie, czy dobrze się sprawują pod prysznicem, czy nie widać bardzo zacieków od wody? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 29.01.2015 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Goshia7 fajnie ,że kupiłaś te hokery bo super się prezentuja a jak była okazja to tym bardziej . Ladny porządeczek u Ciebie Pozdrowionka Dziękuję Ci bardzo, cieszę się, że zakup mi się udał choć był dość spontaniczny Ja z natury jestem pedantką i u mnie wszystko musi mieć soje miejsce i porządek musi być! a, że kuchnia jest mało używana to ułatwia mi to sprawę Dziękuję Ci bardzo za opinie, też mam takie wrażenie, że mogłoby być za ciemno. Fajnie uzyskać potwierdzenie od użytkowniczki tych płytek. No to bardzo się cieszę, że mogłam pomóc Cześć, Przyszłam pochwalić hokery. Idealnie pasują do kuchni. Taka wisienka na torcie. :yes: Mam pytanie odnośnie płytek drewnopochodnych w łazience: po pierwsze co to za płytki, a po drugie, czy dobrze się sprawują pod prysznicem, czy nie widać bardzo zacieków od wody? Pozdr Dziękuję Ci bardzo za pozytywną opinię strasznie się cieszę Płytki w łazience to Paradyż Noce Naturale. W użytkowaniu są po prostu rewelacyjne Obawiałam się trochę, że tę ścianę pod prysznicem będę musiała ciągle przecierać bo płytki są ciemne a tu okazuje się, że śladów po wodzie nie widać w ogóle i nawet nie ma większego problemu z osadem po żelu, szamponie czy mydle a jeśli płytki się zabrudzą to bardzo łatwo i szybko brud z nich schodzi także szczerze polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 03.02.2015 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Mam do Was prośbę potrzebuję rady co do ścian w kuchni. Tu jest fotka- widok na kuchnię, żeby najpierw zobrazować o co mi chodzi http://images69.fotosik.pl/579/8167df46fb3a8c06med.jpg No i konkretnie chodzi o te ściany http://images67.fotosik.pl/580/af20d4b1744924abmed.jpg Strasznie tu pusto. Czegoś tu brakuje i nie wiem co zrobić z tymi ścianami. Okno też takie łyse Nie wiem, może jakaś szafka, półka, plakat, zdjęcie, poster? Ma ktoś pomysł? W oknie myślałam żeby założyć zasłonki- szare vivany, które również będą w oknie tarasowym i wykuszu. Zrobiłam tak na szybko przykładową wizkę, tylko troszkę mało czytelna bo zdjęcia tel. robione co o tym myślicie? http://images68.fotosik.pl/579/8053fe2a55e7aad4med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.02.2015 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 co do zaslon to jestem na nie mozesz np uszyc rolete na to okno w takim kolorze co beda zaslony w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 03.02.2015 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Goshia w kuchni tylko roleta wg mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 04.02.2015 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 co do zaslon to jestem na nie mozesz np uszyc rolete na to okno w takim kolorze co beda zaslony w salonie Goshia w kuchni tylko roleta wg mnie:) Dzięki dziewczyny za opinie tak czułam, że te zasłonki trochę jak od czapy tam będą pasować tylko z zasłonkami byłoby prosto a z roletą będzie gorzej Najlepiej jakby ktoś uszył mi taką roletę z Vivanów ale gdzie ja kogoś takiego znajdę? Koleżanka pytała w Markizecie i powiedzieli, że oni szyją tylko z własnych materiałów. Koza mam do Ciebie pytanie: orientujesz się może czy w Rzeszowie jest ktoś taki kto uszyłby mi taką właśnie roletę? I jeszcze jedno: u Ciebie w salonie, w oknie za narożnikiem widziałam roletę i bardzo mi się spodobała. Możesz napisać mi z czego jest i gdzie ją kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 05.02.2015 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Gosia każda bardziej kumata krawcowa ci to uszyje. A jak umiesz obsługiwać maszynę do szycia, to sama sobie poradzisz. Trzeba tylko kupić mechanizm do rolety. Np. taki o: http://allegro.pl/mechanizm-do-rolety-rzymskie-zrob-to-sam-160x170-i4792007344.html A po lewej stronie od okna może jakiś zegar z fajnym kolorkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 05.02.2015 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Goshia moje rolety szyłam tutajhttp://www.mbdecor.pl/kontakt/Jestem zadowolona z Wykonania. Są zrobione z tego samego materiału co firany - taki gładki półprzezroczysty. Mi babka powiedziała że ona może uszyć prawie ze wszystkiego co Zechcę a więc z vivanów może by też wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 05.02.2015 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 A na ścianę może napis niekoniecznie tej treści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts