radnet 25.09.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 super to wyglada, wlasnie taki dom mam zamiar wybudowac. Jak na razie tylko dzialeczka jest, a mam nadzieje ze z poczatkiem wiosny zaczne budowe.230k PLN musi starczyc Bede zagladal i duzo pytan zadawal. Moze nawet dziennik "na sucho zaloze" ...powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annamadness 01.10.2014 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Ile Was kosztowała elektryka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ronifcb 03.10.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Ja już mam projekt(wesja z garażem) i mapke i teraz czekam na zmiany w projekcie Niesttey rzadko ktoś tu odpowiada.Zadałem kilka pytań wczesniej i kompletna cisza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waga34 03.10.2014 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Ja już mam projekt(wesja z garażem) i mapke i teraz czekam na zmiany w projekcie Niesttey rzadko ktoś tu odpowiada.Zadałem kilka pytań wczesniej i kompletna cisza.... Zatem gratuluję wyboru projektu, tak masz racje, ten wątek jest jakoś omijany, zajrzyj może na Plac Budowy Z500 tam więcej osób sie udziela odnośnie tego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
12michal 04.10.2014 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Ile Was kosztowała elektryka ? U mnie 8 000 zł całość materiały górna półka + robocizna Cała instalacja, góra i dół + rozprowadzenie anten i internetu do każdego pomieszczenia + sterowniki do rolet + alternatywne zasilanie domu agregatem + przyłącz zew ze skrzynki do domu + w tej cenie będę miał jeszcze doprowadzenie prądu do ogrodzenia - bramy/furtki i podpięcie tego oraz założenie i podpięcie video domofonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
12michal 04.10.2014 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Skończone tynki i wylewki W końcu tak budowa jakoś wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
12michal 04.10.2014 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 c.d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ronifcb 04.10.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Fajnie ,fajnie Jakie koszta do takiego stanu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annamadness 10.10.2014 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 U mnie 8 000 zł całość materiały górna półka + robocizna Cała instalacja, góra i dół + rozprowadzenie anten i internetu do każdego pomieszczenia + sterowniki do rolet + alternatywne zasilanie domu agregatem + przyłącz zew ze skrzynki do domu + w tej cenie będę miał jeszcze doprowadzenie prądu do ogrodzenia - bramy/furtki i podpięcie tego oraz założenie i podpięcie video domofonu Dzięki Michał za odpowiedź U mnie cenowo podobnie więc nie przepłaciłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ronifcb 12.10.2014 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Własnie się dowiedziałem że musze zmienić kąt nachylenia dachu na 35 stopni.Nie wiem teraz jaka sciankę kolankową dać i jak długi okap żeby to ładnie wyglądało.... Jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewenementka 17.10.2014 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Szczerze? zmieniłabym projekt. nie wyobrazam sobie tego domu z dachem 35stopni. Uważam że jest on poprostu za mały, i w jego konfiguracji , będzie wyglądało to poprostu źle. dach będzie wielkości murów. Ps- u nas narazie cisza, kominek skończony, sprawdziliśmy - ładnie grzeje, a teraz czekanie na ekipe wykończeniową - płytki , łazienki.Mam nadzieję że od początku listopada zaczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ronifcb 18.10.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Widziałem sporo domków s takim dachem i wyglądało to naprawdę dobrze.Także będą 2 pustaki plus wieniec i dach 35st .Okap bedzie około 80cm także dach będzie schodził dość nisko i moim zdaniem moze to wyglądać nawet lepiej niż w oryginale .Kolega z tego tematu podniósł sciankę kolankową o jeden pustak i przy dachu 30 st wyglada to bardzo fajnie .... Także jestem dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
12michal 25.10.2014 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Dla mnie też dach 35 stopni odpada całkowicie, ale to kwestia gustu.Mi podobają się domy/parterówki z niskimi dachami - im niżej tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ronifcb 26.10.2014 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 No ja bym pewnie zostawił 25st ,ale nie mam wyjścia i dlatego musze mieć 35 st.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sly1234 01.11.2014 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 witam serdecznie . Jestem dość mocno zainteresowany tym projektem. chciałbym jednak wybudować na płycie a nie na ławach. jakie ogrzeania zaplanowaliscie w swoich domach? jakie zapotrzebowanie na energie macie oraz jak to bedzie przekladac sie w kosztach ogrzewaniu waszych domków?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
12michal 10.11.2014 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 trudne pytania zadajesz heheja będę grzać gazem ale jakie będą koszty to się dopiero okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lambert86 13.11.2014 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 a jak tam robota 12michal? dużo zostało? jakieś nowe foty:D? jesteśmy ciekawscy i to mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
12michal 19.11.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Mówisz i masz heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
12michal 19.11.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 łazienka na ukończeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lambert86 20.11.2014 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 fju fju mega to szare na ścianach w lazience to płytki? na poddaszu robicie jakieś pokoje? czy tylko stryszek? da rade się tam wyprostować? jak to wyszło w praktyce? wielkościowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts