12michal 08.03.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 U mnie na chwilę obecną wygląda tak jak na zdjęciu. Nabite ławice, rozciągnięte sznurki. W poniedziałek kopią fundamenty, zbrojenie i zalewają betonem. No i cały czas kopią studnię głębinową ... jest już 27 m i wody brak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewenementka 09.03.2014 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Widze ze nasze "Zetki" idą do góry u mnie w sobotę zaczęli murować bloczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewenementka 12.03.2014 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 (edytowane) Edytowane 12 Marca 2014 przez ewenementka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annya 13.03.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Hej, jestem zakochana w z273 obecnie szukamy działki, marzy mi się ten domek będę na bieżąco śledzić wasze wpisy POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MateuszMateusz 15.03.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 ewenementka jaki masz login na z500 albo najlepiej podaj linka do Twojego dziennika? Dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewenementka 15.03.2014 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 http://z500.pl/plac-budowy/Z273/863/tablica/budowa-z273.html na dzien dzisiejszy, prawie skończone są już scianki dzialowe, plus wylana jest płyta nowe zdjecia po weekendzie dodam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MateuszMateusz 18.03.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Tak myślałem, że to właśnie ten dziennik budujecie z założeniem aby dom w jakiś sposób był energooszczędny czy standardowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewenementka 18.03.2014 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 standardowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewenementka 22.03.2014 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Witam, U mnie dzisiaj będą zalewać wieniec. Informacja praktyczna dotycząca bloczków: podana ilość w zestawieniu materiałów jest zawyżona - zostało nam łącznie kilka palet bloczków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lambert86 22.03.2014 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 łoł ale już macie dużo zrobione podziwiam i jednocześnie zazdroszczę troszeczkę z tymi bloczkami to ktoś się machnął w zestawieniu? będziecie mogli oddać te niewykorzystane? macie już zarys wszystkich pomieszczen to mam pytanko czy 3 pokoje poza salonem są normalnej wielkości ? a nie jakieś "klitki"? drugie pytanie czy strop będzie drewniany? jeśli tak to czy planujecie tam poddasze bez podnoszenia ścianki kolankowej? jeszcze byłbym zapomniał czy te bloczki kleicie na klej czy klasyczną zaprawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewenementka 23.03.2014 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 tak, bedziemy oddawac. jesli chodzi o pokoje, to zalezy co dla kogo jest małe w sypialni się spi w wiekszosci wiec jak dla mnie są ok, łóżko , szafa, komoda i wystarczy Strop mamy drewniany, i jest wydzielone pomieszczenie 3m szerokie, 2,20 wysokie, na stryszek, bez podnoszenia scianki. Solbety na kleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkaska87 24.03.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Witam. Ja również zakupiłam projekt tylko Z273 a L GL właśnie załatwiam formalności do pozwolenia i jak się uda to planuje w czerwcu rozpocząć budowę. Właśnie jesteśmy na etapie szukania fachowców oraz materiałów. Ewenementka gratuluję postępów, fajnie prezentuje się domek. A strop będziecie robić drewniany jednak a nie gotowe wiązary ? Ja jestem z woj. lubelskiego i ciężko jest znaleźć firmę która zajmuje się wiązarami dlatego będziemy robić strop drewniany i tradycyjną więźbę. Można wiedzieć jak to wychodzi cenowo ? A i czy mogłabym prosić o przesłanie zestawienia materiałów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewenementka 25.03.2014 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Witam, Co do zestawienia materiałów to proszę na PW wysłać swój email. Co do stropu - wiązary to też strop drewniany Można zapytać w tej firmie gdzie ja kupowałam, czy nie obsługują Lublina : Firma SAWE Wojciech Sikora. Wiązary wyszły z montażem 15 tys, tyle co więźba - przynajmniej nam tak wyszło. Fajnie że kolejna osoba buduje ten domek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkaska87 25.03.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Witam. skontaktuję się z tym Panem. Z tego co znalazłam jest jeszcze firma Mitek. ewenementka będziecie robić dach z ceramiki czy blacha? Dzisiaj rozmawiałam z osobą od dachu i policzył mniej więcej za drewno blachę rynny itd. ok 40-45 tys. Muszę porównać ceny u innych fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewenementka 26.03.2014 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 My będziemy kryć blachodachówką RUUKKI Monterrey, cena za blachę + rynny, folia,gąsiory i wszystko co tam wchodzi do kompletu, to niecałe 13 tyś. Krycie wraz z obróbkami 5.500złCzyli gotowy dach wiązary, blacha + robocizna , wyjdzie około 35000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annya 26.03.2014 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Od której strony najlepiej powinien być wjazd, wejście do domu? W Z273, od północy czy niekoniecznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewenementka 26.03.2014 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Od której strony najlepiej powinien być wjazd, wejście do domu? W Z273, od północy czy niekoniecznie? ja mam wejście od północy, ale projekt w wersji odbicie lustrzane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
foxstar 26.03.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 (edytowane) u mnie wejście od wschodu wersja standard łazienka na północ. Edytowane 28 Marca 2014 przez foxstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
12michal 27.03.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 ja mam od południa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
12michal 27.03.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 A tak w ogóle to u mnie spory postęp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts