sissi 23.05.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Zaczynam w lipcu2013 budowe domu w okolicy Wroclawia i szukam solidnej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JerzyR 26.05.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Zaczynam w lipcu2013 budowe domu w okolicy Wroclawia i szukam solidnej firmy. Mój wykonawca jest OK. Do lipca pewnie skończy u mnie (właśnie zalałem strop). Niestety nie jest najtańszy, ale zna się na rzeczy, dobrze czyta projekt - jak powiedział Kierownik budowy. Jeśli jesteś zainteresowany - proszę na prv podam tel. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 27.05.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Zaglądnęłam, ponieważ chciałam pomóc, ale teren nie mój Gdyby jednak ktoś szukał ekipy na Śląsku lub w Małopolsce piszcie proszę na prv. Chętnie podam namiary na solidną, dobrze czytającą rysunki ekipę I powodzenia Bocianki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hesperius 07.08.2013 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Hej Katti Zbieram wlasnie namiary na ekipy, zeby porownac oferty Jesli sprawa aktualna, przeslij mi, prosze, dane na priv. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts