T12345T 24.05.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Michale, ja nie po to żeby naskakiwać, ale mimo, że jakieś pojęcie o montażu i oknach mam, to wystrzegam się jak ognia wypowiedzi na temat cen. To są kwestie indywidualnych uzgodnień pomiędzy stronami umowy. Rozumiem gdyby padło pytanie o technikę montażu. Co kto uważa za najlepsze rozwiązanie. To jest jakiś temat do dyskusji choćby po linii łączników mechanicznych albo przygotowania ościeży. Ceny? Ile u Ciebie kosztuje bułka? Zwykła pewnie około 30 gr. Zdarzają się zwykłe i po 60, grahamki po 80, a przecież to tylko... bułka. Ta sama technologia i skład chemiczny:-). Bardziej się nie najesz i z tego powodu nie będziesz latał po mieście z wywieszonym jęzorem szukając najtańszej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 24.05.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Witam No niech będzie Faktycznie cena to tylko kwestia umowna między stronami, ale nawet cenę bułki z całego kraju można jakoś uśrednić, co nie zmienia faktu, że może być klient który zapłaci więcej za czerstwą bułeczkę bo i taki przypadek może mieć miejsce. W sumie to ja też wolę podyskutować o technikach sposobach itd Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts