ponds79 23.05.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Witajcie, Mamy problem z ptakami, które od szczytów dachu oraz w narożnych dachówkach mają gniazda. Jest tam przestzreń przez którą się mieszczą i co oczywiste wykorzystują to Mam dachówkę Roben Fleming. Widzialiśmy, że kładzie się "wróblówkę" ale to od strony pasa nad runną - tu jednak problemu nie mamy. Jest on tylko we wszystkich narożożnikach danchu i w kalenicy. Czy jest coś podobnego do wróblówki ale do wspomnianej części dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 23.05.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Mam ten sam problem.........w jednym miejscu na próbę w tym roku zastosowałem piankę montażową i siatkę montażową do ocieplania którą zwinąłem w rurkę i w środek pianka - pomogło więc jak wylecą pisklaki z par( 2x wróbel + 1x kopciuszek)zrobię tak samo w pozostałych miejscach.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts