chrissgno 23.05.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 czesc wszystkim ! Jestem Krzysiek z Gniezna, 25 lat. Zajmuję się na co dzień przemysłowymi instalacjami na propan. Hobbystycznie motocykle, fotografia i muzyka. Trafiłem na forum, jak większość pewnie, bo lada chwila zaczynam budowę i znajdę tu pewnie wiele odpowiedzi na pytania, które już się w głowie czają, ale od tego, mam taką nadzieję, znajdę odpowiednie tematy i nie będę zakładał nowych (oby). W tej chwili najważniejsza dla mnie rzecz to GWC, przed wykonaniem wykopu i fundamentów, więc zabieram się do poszukiwań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchew 25.05.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Witamy ze stolicy nr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts