886sit 24.05.2013 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Witam, chciałbym zaciągnąć opinii osób bardziej obeznanych ode mnie. Aktualny projekt mieszkania: Czerwona linia to ściana którą chciał bym przesunąć aby w przedpokoju utworzyć małą kuchnię, oraz z obecnej kuchni mały pokój, dodam jeszcze że pomiędzy kuchenką a ściana znajduje się pion wentylacji, chciał bym się dowiedzieć czy to co sobie wymyśliłem jest w ogolę rozsądne oraz poznać wady, zajęty oraz problemy jakie mogę napotkać. Z góry dziękuje za wszelkie informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 24.05.2013 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 A nie chcesz zrobić mikrokuchni w tym miejscu gdzie teraz stoi kanapa? gdzie w lazience masz pion wentylacyjny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 24.05.2013 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Najważniejsze to piony: wodny i kanalizacyjny. I czy masz gaz w mieszkaniu, czy prąd trójfazowy. Ja też pomyśłabym o kuchni w pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WRC20 25.05.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Przede wszystkim ta kuchnia w przedpokoju sprawi problem podczas gotowania, w całym pokoju będzie czuć zapach z kuchni, bo nie będzie odpowiedniej wentylacji, dla mnie ta kuchnia w przedpokoju jest Ci w ogóle niepotrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts