czupurek 27.04.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 no i mam problem. syn zauroczony krajem kwitnącej wiśni życzy sobie, żeby w naszym przyszłym ogrodzie zasadzić wiśnię japońską. obecnie jeszcze wogóle nie zajmuję się "zielenią" ponieważ trwają prace budowlane. czy może ktoś wie gdzie, taką wiśnię zdobyć i czy wytrzyma klimat zachodniopomorskiej wsi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 11.05.2004 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 dla zainteresowanych. znalazłam i nawet kupiłam. bardzo ładne drzewko ozdobne (przeważnie różowe kwiatki). do nabycia w większości pkt. oferujących drzewa i krzewy. w ofercie 4 odmiany tzw. wiśni piłkowanej: amangawa, kanzan, shirofugen, tej ostatniej nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 11.05.2004 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Posadź koniecznie w ciepłym, zacisznym miejscu- inaczej może ja wykosić zima.A która ty kupiłeś?Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 11.05.2004 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 shirofugen.a o co chodzi z tym koszeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 12.05.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Przepraszam, chodziło mi o to że zimą mogą przemarznąć bo to delikatne drzewa, dlatego nalezy im sie miejsce osłoniete i zaciszne.PozdrawiamMarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts